Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zakkum yaprağımdan levrek sırtısı
[attachment=2709][attachment=2710]

Conta Mustafa Kaptan namlı bir amcamız zakkum yaprağından rapala yapıyor pek te güzel levrekler avlıyormuş
0.25 asso misina ile tekneden 20 metre geriye takımı salıp, en düşük rolantide hareket halinde bu takımı kullanıyormuş
başka bir siteden alıntıdır
Bul
...................
Bul
degişik bi fikir neden olmasın denemek lazım
bu siteye takılmaya başlamadan önce sadece klasik yöntemlerle av yapıyordum bu siteye takılmaya başladım birçok yöntem gördüm ögrendim seneye allah ömür verirse iniallah nisan ayı girdigi anda levrege her türlü yöntemle bir başlıyacagım sanırım bol bol levrek olacak yeterki kısmet olsun ogünleri hayırlısıyla saglıkla görelim bu sitede her arkadaş azılı birer balıkçı olacak bu şekilde balık gördümü hop tutacak affetmiyecek heryerde her ortamda balık tutacak aslında yayıncı olan kamil abi deniz kenarına gidince levrek tutmayı ben biliyorum diyip tutacak levrekleri Smile))) ben dereden bile yayın tutacagım bu site insana gercekten çookkk şey ögretiyor ve inanın böyle başka paylaşım olan katılım olan samimi insanların oldugu başka bir sitede sanırım kurulamaz
AMATORBALİKCİ.NET Lİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR heheSmile)95
Bul
.........
Bul
ben de sana katılıyorum nihat abi
Bul
...........
Bul
cahit abi sanada tabiiki
Bul
Düşünüpte denemediğim bazı yöntemleri,uygulayanlar varmış. Örnek zakkum yaprağı. Bu site amatörler için vazgeçilez bir yer...
Bul
Vallahi helal olsun,bu siteyi bırakan insandan şüphe duyarım.
Bul
teşekkürler neden olmasın arayış önemlidir denenecektır herkez tarafından slm herkeze.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekneden pratik levrek lüfer avı için tüyo.. LeVrEkCi 14 2,621 09-10-2015, 22:48
Son Yorum: turna
  levrek oltası LeVrEkCi 75 46,991 21-01-2011, 19:17
Son Yorum: seabasshunter
  levrek bırakması tomy77 15 6,835 06-01-2009, 12:08
Son Yorum: fotokopici
  Levrek Weasel 27 7,041 12-05-2007, 12:44
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi