Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bilecik ilindeki göletler
merhaba arkadaşlar sizlere bilecik ilinde bulunan bazı göletlerden güörüntüler göstermek istedim umarım beğenirsini

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ahmet bey paylaşım için çok teşekkür ederim.Muhteşem manzaralar.Hele 2,3,4,5,6 ncı fotolar Kanada milli parkları gibi.Böyle güzelliklere sahip olmamız gurur verici,inşallah gelecek nesillerede bırakabiliriz.Bu göletlerin adlarını da öğrenmek isterdim..
Fotoları kopyalarken ikisinde ''Gökçekaya'' ve ''Bozcaarmut'' ibarelerini gördüm ama diğerlerinde foto no.ları vardı..
Bul
göller hakkında bilgi verseydin daha güzel olurdu..harika görüntülerAlkisAlkis

yalnız bunların içinde gökçekaya barajının resmi varsa bileciğe pek yakın sayılmazSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Nefis görüntüler,paylaşım için teşekkürler.Alkis
Bornova - izmir
Bul
oh ya içim açıldı valla degerini bilmek lazım cok güzel teşekkürler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Mükemmel yerler.keşke orda olsam dedittiriyo. paylaşım için teşekkürler.
Bul
çok güzel yerler görmek güzel olurdu paylaşım için teşekkürler
Bul
ahmet paylaşım için teşekkürler gerçekten muazzam yerler Alkis işallah hep böyle kalırlar.Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
kardeş ilk resimdeki gölete ağ atımı kolay sanki,orda balık bırakmamış olabilirler gibi görünüyor.senden ricam iri sazan olan göllerin isimlerini vermen,böylelikle internetten araştırabilirim.
Bul
rıfat bilecik te bulunan göletlerin isimleri 1)kızıldamlar 2) pelitözü 3) büyükelmalı 4) küçükelmalı 5)bozcaarmut
6) kurtköy göleti 7) türübün 8paşaköy göleti 8 sakarya kenarında 5 adet ve ayrı bir mevkidede teolarak kumocaklarının açtıları göletlerva
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi