Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Palamut günlüğü
Önce bir üzüm resmi üzümünü ye bağını sorma diye
Üzümü yede bağıda belli zaten ist/ kköy
Diğer resimlerin av günleri resimlerin üzerlerindeki tarih ve saatlerdir
4 palamutlu günde 2si sabah 2si ikindi saatlerinde alınmıştır sabahkiler dipten alınıp ikindide alınanlar su üstüdür rapalayla alınmış olup 3-4 tanede sarı kanat vardı ama onların resimlerini çekmemişim kaale almayıp
Kamış resmi bir kamışla atış yaparken takımın nasıl patlatıldığının resmidir fincana dolanan misina kendiliğinden dolanıp takım patlatmıştır tabii bunun sebeplerinide sonradan keşfetmiş oldum surf makinalı kamışta atışı yaparken
Kamışı dik tutunuz makaradaki misina ilk anda akım yapmasın
son resimdeki rapalaların hepsi iş yapıyor hangisini tercih ederseniz edin
Misina olarakda resimdeki oskar misinayı kullanıyorum artık

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bereketli olsun harun afiyet olsun rastgeleAlkis
Bul
Maşallah palamutlar çok güzeller. Afiyet olsun. o dolanma olayı bendede oluyor. bendeki sebebi iseConfusedon 4 metreye şok misina eklediğim için oluyor. çünkü örgü misinayı fırdöndüye direk bağladığım zamanlar hiç böyle bir sorun olmuyor.
Bul
maaşallah harun abim çok güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim paylaşımında resimler de çok güzel eline emeğine sağlık saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Alıntı:LeVrEkCiİlgi: Palamut günlüğü
bereketli olsun harun afiyet olsun rastgeleAlkis
Alıntı:balikoltasi İlgi: Palamut günlüğü
Maşallah palamutlar çok güzeller. Afiyet olsun. o dolanma olayı bendede oluyor. bendeki sebebi iseConfusedon 4 metreye şok misina eklediğim için oluyor. çünkü örgü misinayı fırdöndüye direk bağladığım zamanlar hiç böyle bir sorun olmuyor.
Alıntı:doktor İlgi: Palamut günlüğü
maaşallah harun abim çok güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim paylaşımında resimler de çok güzel eline emeğine sağlık saygılar.

Teşekkürler
şokla alakası yok Örgü misinada yani dakronda misina gibi akım yapmıyor makinede surf kafa olduğundan misine çabuk boşalıyor(durduk halde , rüzgar etkisi,atım darbesiyle bile misina 1-2- tur akıyor) ilk atışı açılı şekilde dik tut havada ivme yapmaya başlayınca misine yönünde tut bak bir daha kopartmayacaksın
Bul
harunum bereketli olsun demek siteye girmemen balık peşinde olman valla sana imreniyom hem işi hem balığı kovalıyon dostum.Alkistebrikler,
Seerfo palamutlarda ne gider amma HappyWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Teşekkürler
şokla alakası yok Örgü misinada yani dakronda misina gibi akım yapmıyor makinede surf kafa olduğundan misine çabuk boşalıyor(durduk halde , rüzgar etkisi,atım darbesiyle bile misina 1-2- tur akıyor) ilk atışı açılı şekilde dik tut havada ivme yapmaya başlayınca misine yönünde tut bak bir daha kopartmayacaksın

ozaman örgü misinanın cinsi ve/veya makineden farkediyor. çünkü bende örgüyü direk fırdöndüye bağladığımda bu sorun hiç olmadı. nezaman şok bağlasam bazı atışlarda oluyor, misina kılavuzlara dolanıyor ve olta yakına düşüyor.
Bul
yalova tatar yazdı:harunum bereketli olsun demek siteye girmemen balık peşinde olman valla sana imreniyom hem işi hem balığı kovalıyon dostum.Alkistebrikler,
Seerfo palamutlarda ne gider amma HappyWink
Erden biriktiriyorum çilingiri hazırla Seerf
Bul
harun abi tebriklerAlkisustalığını konuşturmuşsun yine..Gulumseafiyetli olsunSeerf
Bul
harun tebrikler raporlarını özlemişiz afiyet olsun rast gele
harun kaptan.- ı derya teknenin adımıAlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17\11\2014 Levrekci palamut avı LeVrEkCi 19 3,269 04-12-2014, 00:40
Son Yorum: bucalıfikret
  palamut bereketi 23/11/2012 makineci 17 3,022 30-11-2012, 22:49
Son Yorum: ssevdim
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,618 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  palamut... oguzcanagca 16 2,608 17-08-2012, 21:29
Son Yorum: Lakerda
  palamut yoksa sınarit var orhanekmekci 45 6,016 27-02-2012, 21:58
Son Yorum: orhanekmekci
  Narlı Palamut Avımız doktor 23 3,971 10-12-2010, 11:53
Son Yorum: yycolak
  Galatada palamut şhow. rebel 20 4,778 17-09-2010, 21:10
Son Yorum: rebel
  Palamut ..İstanbul Boğazındada kıyıdan çapari H.A.R.U.N 59 10,071 19-10-2009, 17:02
Son Yorum: tepeli35
  Palamut ve çinekop 29 ekim 2008 H.A.R.U.N 59 7,734 02-11-2008, 16:49
Son Yorum: turna
  17/10/2008 palamut,çinekop BALIK and OZAN 24 3,984 20-10-2008, 11:02
Son Yorum: andrail gail

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi