16-11-2008, 00:46
selam kardesler hepinize bol avlar ve rastgele diliyorum, ben makedonyadan adnan sizlerle degisik balik avlarimi paylasmak isterim, kababurun avlayan varsa yontemlerini soylesin,turkiyede ne yemle avlaniliyor?
kababurun (Chondrostroma nanus)
|
16-11-2008, 00:46
selam kardesler hepinize bol avlar ve rastgele diliyorum, ben makedonyadan adnan sizlerle degisik balik avlarimi paylasmak isterim, kababurun avlayan varsa yontemlerini soylesin,turkiyede ne yemle avlaniliyor?
adnan hoşgeldin email ine cevap yazdım ama sen halletmişsin zaten şifre olayını.
kababurun dediğin kütburun karagözmü oluyor ne oluyor tatlısu mu deniz balıgımıdır?
16-11-2008, 00:54
adnan aramıza hoşgeldin kababurun deyinçe ben anladım karaburun seni bizim değerli abimiz orhan ekmekçi abimize yönlendirmekti dikkatlı bakınca anladım ne yalan söyleyim ilk defa duyuyorum bu ismi bilen arkadaşlar eminim yardımcı olaçaktır .rast gele.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
Kababurun bir tür tatlı su balığı arkadaşlar.Umarım avlamasını bilen arkadaşlar çıkacaktır..
alıntı : KKGM (Tarım ve Köyişleri Bakanlığı- Koruma Kontrol Genel Md.lüğü) [SIZE=4]KABABURUN[/SIZE] ![]() ![]() Resim-KABABURUN (Chondrostoma regium)
Şekil-KABABURUN (Chondrostoma regium)
![]() L- Chondrostoma regium İ- M- Kral balığı [B]Morfolojik Özellikleri:[/B] Y.F.=D III, 8-12, A III, 10-11 P I, 15-16 V I-II, 6-8 L.Lat. 64-68 Vücut yüksekliği baş uzunluğundan fazladır. Kuyruk yüzgeci derin çatallı ve loplarının ucu sivri, gözler iridir. Renk sırtta yeşilimsi kahverengi olup ışıkta mavimsi yansımalar gösterir. Yan taraflar ve karın tarafı portakal sarısıdır. M.U.= 30-40 cm. O.U.= 25 cm. M.A.= O.A.= Avlanma Yöntemleri: Uzatma ağları, Olta © KKGM
16-11-2008, 01:22
(Son Düzenleme: 16-11-2008, 01:24, Düzenleyen: araphüso26.)
[SIZE="4"]öncelikle hoş geldiniz hoş bir yere geldiniz[/SIZE]
![]() ![]() bu balık bizim buralarda sarı balık dediğimiz diğer adıda şiraze olan balık..bugüne kadar bu balık hamur ve küspeye çok gelir..en fazla geldiği yem ayçiçek küspesidir(türkiyede 2/2 tebliğde küspe kullanmak yasaktır)oltaya çok nazlı vuran bir balıktır. akarsularda diğer balıkların azalmasına rağmen popilasyonu yüksek olan balıklardır..benim kanımca türkiyede ağla en fazla avlanan balıkların başında gelir..solucan kara çekirge ilede yakalanabilir..ufak bir tavsiye ağzı diğer balıklara göre ufak ve aşağıdadır bu yüzden ince misina 24-28 lik gibi 3-4 no kanca kullanmanı ve makaralı ile değil göl kamışı ve mantarlı olta ile avlanmanı tavsiye edebilirim ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
16-11-2008, 01:22
mehmet abi boş durmuyorsun paylaşım için teşekkürler.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
16-11-2008, 02:07
bucalıfikret yazdı:adnan aramıza hoşgeldin kababurun deyinçe ben anladım karaburun seni bizim değerli abimiz orhan ekmekçi abimize yönlendirmekti dikkatlı bakınca anladım ne yalan söyleyim ilk defa duyuyorum bu ismi bilen arkadaşlar eminim yardımcı olaçaktır .rast gele.Fikret arkadaş bende karaburun diye okudum ![]() ![]()
16-11-2008, 02:20
Adnan aramıza hoşgeldin
![]()
16-11-2008, 09:48
adnan aramıza hoş geldin arap açıklamış .
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
16-11-2008, 12:24
abiler bu kababurun dediğiniz şey aynı kefale benziyo
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|