Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüferin gelmesiyle gitmesi bir oldu
Pazar sabahı (26-Ekim) arkadaşım marangoz Ahmet ile çaylarımızı sandalda içip lüfer sirtisine girdik 71 Birkaç gün önce lüfer tuttuğumuz bölgeden defalarca geçtik fakat hiçbir vuruş almadık Bu sefer kayıkta olan bütün rapalaları denedik sonuç gene aynı Snifsinf
Balık yer değiştirmiştir dedik ve gezmediğimiz yer kalmadı öğleye doğru havada bozmuştu kuvvetli gündoğu çıkarmıştı limana dönerken bır lüfer tutuldu Happy hava bozuk olmasına rağmen birkaç defa o bölgeden geçtik ama vuruş almadık limanda görüştüğümüz arkadaşlarda birşey tutamamışlar
Evet galiba bu lüferlerin Yunanistana gelmesiyle gitmesi bir oldu !
son foto kullandığımız sirti takımları

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ahmet abi bir tane lüfer yüz görümlüğü gibi olmuş..yine de yoklukta büyük uğraşlar sonucu başarı sayılır..tebrik ederimAlkisAlkis lüferin üstündeki kesik izi nerden oldu acaba?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bunada şükür
Bul
ahmet abi ben şu teknenin dıştan görünüşünü merak ettim bi ava gittiginde yancan önden arkadan birer resim çekme imkanın olabilirmi eger olursa sevinirim.
lüfer tuttugunuz yerin mera olmaması kötü benim lüfer yerim tam bir mera hemen hemen her zaman lüfer yapıyor yapmadıgı günde ya yunus kovalamış oluyor yada lüfer başka balıgın peşine uzaklaşıyor ama çok ugraşan yinede 2-3 balık tutuyor.
her rapalaya ayrı takım olayı zor olmuyormu ahmet abi? ben 1 beden kullanıyorum ucundaki rapalayı değiştiriyorum aç kapa derdi olmuyor yani.birde her zaman sağdan soldan kamışlara ya ipek yada rapala baglıyarak geziyorum olta sayısı artmış oluyor.
Bul
Ahmet abi sağlık olsun biri gider biri gelir dert etme..Alkis
bitane olsun senin olsun ahmet Alkis tebrikler.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ahmet senin raporu açarken döktürmüştür yine diyordum ama bu sefer tek olmuş sağlam olmuş, eline emeğine sağlık.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ahmet abi, belki "vize"leri bir haftalıktıSiyirdim. yine de bir tane almışsın ya... tebrikler.
Bul
üzülmeyin.bidahakine.
Bul
ahmet abi limana gelen insaanlar boş gelmiş ama siz gene nede olsa bir tane lüfer çekmişsiniz bunada şükür çekemeyanler ne yapsınSnifsinfSiyirdimSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  NASİPSE YARIN nasip oldu :))) muratkahraman 5 1,289 01-07-2013, 20:23
Son Yorum: Cahit Acun
  Galiba bir seyler oldu Albatros-gr 62 6,990 05-11-2011, 23:23
Son Yorum: Albatros-gr
  narlı bizden sorulur oldu iskorpitix 32 5,034 15-03-2008, 09:38
Son Yorum: H.A.R.U.N
  YEŞİLKÖY'ün İskorpitleri ne oldu ? RaPaLaCı 27 4,391 02-07-2007, 20:49
Son Yorum: ekmekçi

Hızlı Menü: