Yorumları: 2,401
Konuları: 20
balikoltasi yazdı:bende mersinde tutmuştum. marine etmeden sadece tuzlayıp bir gün sonra tava yaptık. tadı balığa bile benzemiyordu. acımsı yavan bir tadı vardı. tekrar yakalarsam salarım kesinlikle.
birol resimdeki keler balıgı degil resimde gördügüm bazı yörelerde sapan veya kurek kepek balıgı diyorlar,keler gibi oda köpek balıgı cinsinden belki eti lezzetli olmaya bilir,akdeniz yöresinde bol çıkıyor.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
yücel valla 15 kiloluk keler ne zevk vermiştir çekerken.seni tebrik ederim.tarifte süper gerçekten paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
tebrikler sen yinede yakala ama geri salma afiyet olsun rast gele.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Yücel bir keler yiyemedik ona yanarım afiyet olsun şişlerin görüntüsü güzele benziyor
M.Ali abi yapmıştı bir ara köpek balığından şiş ondanmı buda
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yücelim harikasın

kelerde bi çins köpekbalığı tavanın altına eklemişsin .mutlaka güzel olmuştur ,

tebrikler
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
önce herkese merhaba bende yemeden önce araştırma yaptım tadı lezzetli dediler ve şiş harika oluyor dediler önce şiş yaptım güzel,di ardından bir gün süte yatırıp sote denedim biliyorsunuz ki döneri bile süt,e yatırınca daha lezzetli oluyor bende kuş başı yapıp süte yatırdım inanın balık değil sanki kuzu sote yapmışım okadar lezzetli oldu harika denemenizi öneririm bu arada turan köyede internet bağlandı bundan sonra daha sık yazma şansın çok balık mevsimide başlamak üzere lüfer,çinekop,karagöz eh artık bana bol şanslar sizlerede izlemek düşer video ve resimleri sizlerede rastgele
balikoltasi yazdı:bende mersinde tutmuştum. marine etmeden sadece tuzlayıp bir gün sonra tava yaptık. tadı balığa bile benzemiyordu. acımsı yavan bir tadı vardı. tekrar yakalarsam salarım kesinlikle.
abi seninki keler değil ben kelerin resminide şişlerin altında
Lakerda yazdı:Yücel yüklediğin ilk resim 583.5 kb. Bunu bile yükleyebilmek başarı.Çok büyük,resim küçültmeyi dene rahat yüklersin,forumda ''resim küçültme'' konusu var.
Keler tarifine gelince anlattığına bakılırsa mutlaka güzeldir,afiyet olsun.Paylaşım için teşekkürler..
doğrudur abi bidahaki seferde hallederim inşallah
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Fotoda cok güzel cıkmış,afiyet olsun kardeşim.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Yücel vallahi görüntüsü bile harika,

yemem diyenlere pişiripde yolla istersen