Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siteye özel mont,polar,ceket vs
abimin izmirde ufak bir konfeksiyonu dukkani var yaklasik 20 senedir tekstilci tam olarak nasil bir sey dusunuluyorsa yelek yada ceket kac cepli vs. abime sorar fiyat ogrebilirim yada site yoneticisi arkadaslardan biri ziyaret edip nasil birsey dusunuluyorsa numune goturup fiyat ogrenebilir
1980 Sirinyer Izmir
Bul
sedat özelden izmirli murat arkadaşımız var ona abinin adresini yolla bi bakar
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
istanbul tahtakale piyasası bu işin yeri oraya bi giden olursa yelek ve mont için fiat alır bence mont her yerde giyilmez logolu montla herkes işe gidemez ama yelek her balıga gidişte giyilir çok cepli bir yelek en iyisi yada güzel bir kapşonlu polar da olabilir.
önümüzde zaman sorunu yok acele etmeyelim herkes araştırsın fiat alan resim çeksin fiatıyla buraya yazsın yelek yada poları ayrı alıp başka yerde baskı imkanı varsa oda olabilir.
benim hanımın dayısı bu işleri yapıyor sirkeci piyasasında ama onun yelekleri ben begenmiyorum kendisine sordum kalite kalite istedigin fiata yaparız dedi bi ara bende gidip onunla konuşacagım bakalım neler varmış.
önümüzdeki günlerde buraya herkes bilgi verirse olayı çözebiliriz.
daha önce tshirt yaptırırken çektigimiz sıkıntıları yaşamamak için daha dikkatli oluruz aynı hatalara düşmeyiz mesela geçen sefer önce adet topladık örneğin 100 tshirt çıktı firmadan 100 için fiat aldık sonra yarısında kaldık (örnek tir tam sayıları bilmiyorum)
bu nedenle önceden konuşmanın anlamı yok önce malzemeyi bulup tahmini en az 20 tane ve üstü diyerek fiat alalım parasını toplayalım adama kapora verip ürettirelim sonra kalan ödemeyi yapıp malzemeyi dagıtalım.
birde kargoda sıkıntı olmuştu kargo parası çok olmuştu onun içinde mümkünse 1 kişi sipariş verir yani eskişehirden 1 kişiye gider ankaradan 1 kişiye gider gibi.
araştırmaya devam yani.
Bul
İlgi: Yelek için araştırma

Öncedende böyle bir araştırmamız vardı ama olmadı.

--------------------------------------------------------------------------------

Özellikleri:

Antrasit, Yeşil Soğuk ve rüzgârlı havalarda güvenle kullanabileceğiniz bu yelek, W-A-R suya ve sürtünmeye dayanıklılık özelliğine sahiptir. Çok şık dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Tam kapatıldığında boyun ve enseyi tamamen soğuktan korur. Sol göğüste biri küçük çift cep, sağda bir büyük fermuarlı cep. Alt cepleri polarla kaplıdır, su girmeyecek ve bir şey düşürmeyecek şekilde tasarlanmıştır. İçi polar astarlı ve rüzgârlı havalar için etekten elastik daraltmalı. 40C ‘de makinede yıkanabilir.
Ağırlık : 580gr.
Eklenmiş Resim

--------------------------------------------------------------------------------
Son Düzenleme vetilmed tarafından 28-02-2008 14:16 de yapıldı..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
arkadaşlar fikir güzel. ben de almak isterim. bana fiyat ve bir banka hesap numarası bildirirseniz hemen parayı buradan yatırabilirim.
Bul
2. yelek gerçekten güzel fiyatı hakkında bilgi varmı ?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:2. yelek gerçekten güzel fiyatı hakkında bilgi varmı ?

Muarat Bey 2008 yılı Şubat ayındada böyle bir konu açılmış ama sonuç alınamamıştı. Fiyatını alıp Oktay Bey'e özelden bildirmiştim.Üretim yeride İstanbul idi.Maillerime tekrar baktım ama silmişim.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
evet abi hatırlıyorum kapanmıştı konu bir sonuca varamamıştık , şimdi daha detaylı herkes araştırsın halledelim bukez sonuçta lazım olcak birşey herzaman.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bu yelek güzelmiş bende hatırlıyorum bu yeleği fazla ilgilenememiştik konuyla şimdi aynısını bulup birde logo olayını çözmek lazım .
Bul
Site adresi

http://www.tritek.com.tr/
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  siteye bağlanamıyorum araphüso26 12 2,332 05-08-2009, 17:06
Son Yorum: Uzun_ahmet
  siteye özlemimm cesuryürek77 33 4,209 01-03-2009, 14:13
Son Yorum: orhanekmekci
  hanımlara özel LeVrEkCi 51 8,447 11-01-2008, 10:37