Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siteye özel mont,polar,ceket vs
Kışa yavaş yavaş giriyo olmamızdan dolayı dışarı çıkarken yada okula,işe giderken giyebileceğimiz bi polar,ceket yada mont(üzerinde sitenin ablemi bulunan) yaptırılabilirmi? yada yaptırılmak istenilirmi diye bi sormak istedim.t-shirtler var ama malum o sadece yaz sezonunda giyilebilir böyle bişiler daha kullanışlı olur gibi.öyle bi fikir geldi aklıma,olabilirliğini öğrenmek istedim
Bul
şeref bu istekler daha öncede geldi öncelikle bu tip işler için fiat araştırması yapmamız lazım tabiiki olur neden olmasın fiat belli olur parası toplanır sipariş verilir yaptırılır herkesten fiat araştırmasını istedik daha önce yine rica ediyoruz fiat bildirilirse öncelikle çok cepli yelek üzerinde duruyoruz.veya güzel bir polarda olabilir.
Bul
herkes fiyatlara bakarsa biyerde karar kılınır. belli bir tarihe kadar isteyen herkes parasını yatırır ona göre yapımına başlanır kimsede zor durumda kalmamış olur.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Şeref senin bildiğin bir yermi var ucuz yollu yaptırabileceğin bir fiyat araştırması yap bakalım, Ama ucuz yollu derkende kalitesiz bişey olmasın lütfen..
Uzun_ahmet yazdı:Şeref senin bildiğin bir yermi var ucuz yollu yaptırabileceğin bir fiyat araştırması yap bakalım, Ama ucuz yollu derkende kalitesiz bişey olmasın lütfen..

Abi benim bildiğim bi yer yok.zaten ben şu anda okul açıldığından dolayı Ankaradayım, doğru düzgün bir yer bilmiyorum burda. önceden T-shirt,şapka falan yaptırılmışya buda yaptırılabilirmi diye dedim ben.öyle yani
Bul
vala çok iyi olur hem ne oldumuz belli olur hemde setemiz mesur olurSeerfBobo
Bul
Kapşonlu, rüzgar ve soğuk geçirmeyen,bir şey olursa iyi olur. Hembalık da,hem kara avında kullanabilelim.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
bütün kış giyerim ben kesin Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bence de güzel olur Smile
Sazanları özledim...
Bul
sitede hiç tekstille uğraşan yokmu ki? yada bu işi daha önceden yapmış.onların fikirleri daha iyi olur aslında
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  siteye bağlanamıyorum araphüso26 12 2,332 05-08-2009, 17:06
Son Yorum: Uzun_ahmet
  siteye özlemimm cesuryürek77 33 4,211 01-03-2009, 14:13
Son Yorum: orhanekmekci
  hanımlara özel LeVrEkCi 51 8,448 11-01-2008, 10:37
Son Yorum: LeVrEkCi
  siteye giremiyorum bucalıfikret 10 2,579 16-08-2007, 01:47
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü: