Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara ve Çevresi 2009 yılı org.
hakan mumin yazdı:bizim buralara da gelin arkadaşlar. kapımız açık.

hakan hocam teşekkürler imkan olsada gelsek .
Bul
Valla gönül heryere gitmek istiyorda imkanlar kısıtlı, teklifde bulunan arkadaşlara teşekkürler..
herzaman diyorum keşke imkan olsada her ay bir ilde organizasyon yapsak Gulumse
Bul
olur niye olmasın
Bul
Yaw bence siz bir ankaralılar sohbet tanışma organizasyonu yapın bu daha verimli olacaktır
Biz koçtaşta orgler yaptık sanki balık içinmi yaptık balığamı bakabildik sağlam dostluklar kurduk sizde balığın son planda olduğu bir tanışma org si yapın
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Yaw bence siz bir ankaralılar sohbet tanışma organizasyonu yapın bu daha verimli olacaktır
Biz koçtaşta orgler yaptık sanki balık içinmi yaptık balığamı bakabildik sağlam dostluklar kurduk sizde balığın son planda olduğu bir tanışma org si yapın

Harun Bey çok haklısın.Ankara'daki arkadaşların ben bir araya geldiklerini henüz görmedim.Ankara'da olsa idim elimden geldiği kadar bir org. yapmaya çalışırdım.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Yaw bence siz bir ankaralılar sohbet tanışma organizasyonu yapın bu daha verimli olacaktır
atlar otobüse geliriz maksat muhabbet olsun balık olmasada olur Gulumse
Bul
vetilmed yazdı:Harun Bey çok haklısın.Ankara'daki arkadaşların ben bir araya geldiklerini henüz görmedim.Ankara'da olsa idim elimden geldiği kadar bir org. yapmaya çalışırdım.
Ne biliim havasındanmı suyundanmıSiyirdim
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ne biliim havasındanmı suyundanmıSiyirdim

toprağındandır belkiSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Nisan ayında 2 deniz organizasyonu oluyor.Bizim bir tatlı su organizasyon falan yapacağımız yok galiba.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi