Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara ve Çevresi 2009 yılı org.
daha zaman var hele bi atlayalım 2009 a da ölmez sağ kalırsak bi deniz bide iç sularda av yaparız Smile
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:daha zaman var hele bi atlayalım 2009 a da ölmez sağ kalırsak bi deniz bide iç sularda av yaparız Smile

İnşallah tatarım dediğin gibi olur..Bobo
ankarada yeri bulun bizde gelelimSiyirdimRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ankarada yeri bulun bizde gelelimSiyirdimRose

Ankarada arkadaşlar çok. Hüseyin uygun bir yer bulurlar.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
araphüso26 yazdı:ankarada yeri bulun bizde gelelimSiyirdimRose

hüseyin abi ankarada ankara çayı var.gel biraz balık tutalım desem ne tutcağız b.k mu diyecen.en güzeli polatlı ve ötesi sizede yakın .oralarda yapalım bir org. derim.çay olur göl olur.yok kırıkkale tarafı derseniz kızılırmak en güzeli.ama suyun normal aktığı bir zamana denk gelmeliyiz.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
valla gökçekayaya gidelim ağaçlık ormanlık desem anlkaradakilerin ta eskişehire gelmeniz lazım yada mihallıçığa kadar gelmeniz lazım nerde olacak bilmemki serdar turna çıkan yerler vardı müsait olmazmı acaba?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bence önce şuna karar vermek lazım balıkmı tutacagız toplanıp eglenecekmiyiz ne yapacagız buna karar verdikten sonra yer bakmak lazım 1. de tecrübe oldu gördügümüz gibi.
bana sorarsanız balığı unutup sadece toplanıp eglenecegimiz hiç kendimizi kastırmadan muhabbet edecegimiz bir toplantı daha güzel olur haaa balık varsa oturdugumuz yerden veya çadırın önünden atıp tutabileceksek ne ala olur o zaman.
Bul
Çok mantıklı geldi bana da.Balık hedefi koydum mu terslikler moral bozuyor Wink
Bul
türkiye organizasyonu yapmadan öncede konuşulmuştu herkese en yakın orta olabilecek yerler var mesela sakarya murkican ın meralar eskişehir,ankara,istanbul,bursa ve yalovaya hemen hemen orta mesafede sadece izmire biraz uzak kalıyor.birde tabii çanakkaleye
Bul
yaparız acele etmeyelim narlı olur yalova olur veya erdek olur ama arayı biraz açalım derim ben .
duruma göre ya balık deriz yada muhabbet ama oldumu ikiside olması lazım olmazsa olmazlardan heheheBoboWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi