Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara ve Çevresi 2009 yılı org.
fish or die yazdı:Haydi ankara diyelim o zaman Seerf

Sarıyer barajı olabilir tekne gezisi araptanHehe
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sarıyer barajı olabilir tekne gezisi araptanHehe

Orhan abi orasıda olurda bence orası organizasyon için uygun olurmu bilmem..
olur oda olur neden olmasın düzenleyen olursa ben gelirim yeterki biraz zaman geçsin.
Bul
Bencede çok güzel olur
Sazanları özledim...
Bul
6 ÇAMLIDERE BARAJI ANKARA / ÇAMLIDERE
BULUNAN BALIK TÜRLERİ A.Sazan-Kefal- Turna-
2003 yılında 3 gün kamp kurmştum. O günden bu yana içme suyu olması nedeniyle sürekli yasaklanan yerlerden diye biliyorum. Abartmak gibi olmasın yetişkin bir insan boyunda sazanlar yunus balığı gibi suyun üstünde atlıyorlardı.
Bul
benim okul Ankarada olduğu için hazirana kadar Ankaradayım.Herhangi bir organizasyonda ben de katılabilirim
Bul
2009'a daha çok var neden olmasın yaz aylarında olabilir.Siz yine bir deniz organizasyonu yapın mesela yalova'ya ulaşım kolay olur düşüncesindeyim belki katılım daha fazla olabilir.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
valla çok güzel olur.ama ankara çevresindeki yukarda saydım 60 kadar baraj var.ama onların bazılarında zerre kadar su kalmadı.bazılarında bölgesel yasak var.bazılarında balık yok.ankara merkeze en yakın yer en az 80-100 km den başlar.ankara merkez zaten olmaz.yakın ilçeler ancak olur.Bu konuda kamil abi çok yer bilir.serdar abininde bildiğine şüphem yok.hep beraber karar verirsek yaparız bir org.
ama yayın ,sazan diyorsanız temmuzdan önce yasak ,kefal diyorsanız her zaman serbest.ama sazansız org. olmaz onu da bilin derim.

kısmet bakalım ne olacak.

bu arada deniz olarak bir org.yapalım.yer olarak ben amasra derim.ozan oralı zaten.hem turistik hem doğal güzellik .ozan ne der acaba.iyi balık varmıdır.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Köksal yazdı:2009'a daha çok var neden olmasın yaz aylarında olabilir.Siz yine bir deniz organizasyonu yapın mesela yalova'ya ulaşım kolay olur düşüncesindeyim belki katılım daha fazla olabilir.

evet yalovada olur.tatar böreğide yeriz.şi börek yani.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:valla çok güzel olur.ama ankara çevresindeki yukarda saydım 60 kadar baraj var.ama onların bazılarında zerre kadar su kalmadı.bazılarında bölgesel yasak var.bazılarında balık yok.ankara merkeze en yakın yer en az 80-100 km den başlar.ankara merkez zaten olmaz.yakın ilçeler ancak olur.Bu konuda kamil abi çok yer bilir.serdar abininde bildiğine şüphem yok.hep beraber karar verirsek yaparız bir org.
ama yayın ,sazan diyorsanız temmuzdan önce yasak ,kefal diyorsanız her zaman serbest.ama sazansız org. olmaz onu da bilin derim.

kısmet bakalım ne olacak.

bu arada deniz olarak bir org.yapalım.yer olarak ben amasra derim.ozan oralı zaten.hem turistik hem doğal güzellik .ozan ne der acaba.iyi balık varmıdır.

İlker Bey doğru söylüyorsunuz temmuz ayından önce olmaz.Kışın yağışta inşallah bol olur en verimli yer neresi ise oraya organizasyon olur.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi