Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrek kısmeti taşköprü
dün Ahmet amca deniz kenarında geziniyormuş balıkçılıkla alakası yoktur kısmet bu kadar olur işte bi bakmış denizde 10-15 metre içeride bi balık dalga yapıyormuş kıpırdanıyormuş oda hemen üzerini çıkarıp denize girmiş tabi balığın ne cinsi olduğunu anlamamış babamla kardeşim şafak ta balığı görmüşler levrek bu demişler etraflarındai adamlarda yalovaya götür sat demişler şafakla da babam da birer hatıra fotoğrafı çekilmişler ahmet amcam da almış balığı gitmiş yalova ya yalova da pazar yerinin oradaki balıkçıya 100 lira karşılığı vermiş bende akşam üzeri iş çıkışı yalova ya gittim balıkçılara uğramadan geçmem zaten bi de baktım levrek orada başında da yalovanın ünlü balıkçı lokanta sahibi bi abim balıkçı ile pazarlık ediyor lokantaya gidince porsiyon hesabı kaç kat para kazanır kimbilir neyse kısmet bu dur işte bizki lpevrek tutmak için teknede sabahlarız amcamın bitanesi gelir denize girer el ile levrek alır kısmet budur işte bize de resimleri yayınlayıp yorum yazmak düşer ne yapalım saygılar.

not.. balık hafif yaralı imiş yorum sizin artık.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
nasip ayağına gelmiş ahmet amcanın yinede çok güzel bir balık olmasına rağmen ben bilerek yemezdim.balığın ne türlü hasarı olduğu belli değil..[SIZE="5"]nihat bak millet elle tutuyo[/SIZE]Hi SiyirdimHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bencede rengi biraz solmuş gıbı geldı!
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
balık çok güzel ama, yaralı olması kötü tabi.
Bul
Ahmet dayının yiyeceği ekmek varmış ama denizden ama havadan işte görünmez nimet budur bu olay ibretlik ve düşünülecek çok şeyler var
Bul
valla çok şanslıymış ahmet dayı...beraber balığa çıkmak lazımSmilekaradayken bu şans denizde kim bilir levrekler yakalar..
eren abi paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Ahmet dayının nasibi ayağına gelmiş,yinede böyle bir levreği oltayla yakalamak isterim.rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Doktor bak bu senin için bir ipucu; sizin merada bunlardan daha var demektir.İş çıktı sana.Rastgele..Gulumse
Bul
levrek 2 sebebten suda ölü bulunur daha dogrusu çok sebeb olabilirde benim bildigim 2 sebeb vardır 1. si bir şekilde zehirlenme sonucu olabilir 2.si oltadan hasar alır bizim orada su üstünde çok levrek bulunur mesela levrek oltaya vurdu kancayı yuttu adam balık oldugunu anlamadı asıldı oltaya olta balığın iç organlarını parçaladı misina koptu amcam balık oldugunu anlamadı bile kayaya taktım koptu gitti dedi olan balıga oldu iç organları parçalanan balık ölür ve suyun üstüne çıkar.
bazen bizim orada balıkla ugraşıp suyun üstüne çıkarıp kaçıran oldugu zaman 2 gün su üstünde herkes balık arar o balık mutlaka hasar görmüştür ve 2 gün içinde su üstüne çıkar eger daha canlıysa sorun yok ama ölü balıktan şüphelenilir ne olursa olsun yenilmez yani bizim orada bu şekildedir.
bencede resimdeki balık rengi baya bi soluk en az 2 günlük gibi görünüyor.
levrek ucuz gitmiş gerçek deniz levreğinin kg fiatı 50-80 ytl arsı değişir lokantalarda porsiyonuna 20-50 arası fiat yazılır ve o balıktan sanıyorum 20 porsiyon balık çıkar.
1-2 kg lukları para etmez sebebi yetiştirme balıklarla aynı boylarda oldugundan denizmi yetiştirmemi belli olmaz ama büyükler bariz deniz levreğidir.
amcam amatör bile değilki fiat hiç bilememiş yada 100 ytl iyi gelmiş olacakki ses çıkartmamış.
amatör olsa zaten 1.si o fiattan satmaz
2.si o balıgı tutsa zaten satmaz yer(ilk defa tutuyorsa)
3.sü zaten amatorbalıkçı balık satamaz kanunundan dolayıda balık satamazGulumse
o balığı yiyecek kişilerin 1-2 gün mide sorunları olacagı kesin inşallah sadece mide sorunuyla hallederler daha beteride olabilir Allah korusun.
gereksiz hareketler bunlar
Bul
taytıssss bak ahmaet abi kısmetliymiş balık tatlı suya girmiş yağmurdan sonra vurgun yemiş şafak anlattı banaAlkistebrikler ahmet abiye
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrek mevsimi erdekli 18 2,930 09-06-2014, 11:09
Son Yorum: sonosmanlı1111
  Apa barajindaki tutulan 4,5 kg lık levrek fa7ihh 12 5,234 11-07-2012, 21:28
Son Yorum: araphüso26
  22-04-2011 levrek avım Kamil ILIPINAR 52 9,156 25-04-2011, 21:54
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Yalova Levrek 28.01.2011 tomy77 26 5,858 07-02-2011, 13:44
Son Yorum: ferko
  en son levrek avım Kamil ILIPINAR 59 8,196 22-08-2010, 10:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  yalova levrek rekoru 10. 500 kg .gram doktor 33 6,732 08-01-2009, 17:38
Son Yorum: Albatros-gr
  Fethiye Şat Burnunda Levrek Avı MiKaSa 34 8,839 08-01-2009, 17:35
Son Yorum: Albatros-gr
  2008 Baraküda, mercan, çipura, laos, Sinarit, Levrek ve Diğerleri İşte Size FETHİYE MiKaSa 11 3,551 01-01-2009, 19:45
Son Yorum: efese
  Levrek 3,5 kg hastalarina volkan55 24 3,885 21-11-2008, 20:04
Son Yorum: balıkcı uğur
  lüfere niyet,kısmet 5.600 levrek ozoca51 36 6,125 20-11-2008, 20:11
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi