16-09-2008, 19:23
dün Ahmet amca deniz kenarında geziniyormuş balıkçılıkla alakası yoktur kısmet bu kadar olur işte bi bakmış denizde 10-15 metre içeride bi balık dalga yapıyormuş kıpırdanıyormuş oda hemen üzerini çıkarıp denize girmiş tabi balığın ne cinsi olduğunu anlamamış babamla kardeşim şafak ta balığı görmüşler levrek bu demişler etraflarındai adamlarda yalovaya götür sat demişler şafakla da babam da birer hatıra fotoğrafı çekilmişler ahmet amcam da almış balığı gitmiş yalova ya yalova da pazar yerinin oradaki balıkçıya 100 lira karşılığı vermiş bende akşam üzeri iş çıkışı yalova ya gittim balıkçılara uğramadan geçmem zaten bi de baktım levrek orada başında da yalovanın ünlü balıkçı lokanta sahibi bi abim balıkçı ile pazarlık ediyor lokantaya gidince porsiyon hesabı kaç kat para kazanır kimbilir neyse kısmet bu dur işte bizki lpevrek tutmak için teknede sabahlarız amcamın bitanesi gelir denize girer el ile levrek alır kısmet budur işte bize de resimleri yayınlayıp yorum yazmak düşer ne yapalım saygılar.
not.. balık hafif yaralı imiş yorum sizin artık.
not.. balık hafif yaralı imiş yorum sizin artık.
Şerif Eren
YALOVA
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994)
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=