Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamil ILIPINAR_4 - KAREBALIKCI ( TURNALAR)
Bir zamanlar EĞMİR,imiz vardı 0/40 lık misinaları çatır çatır koparıp giderlerdi baba turnalar şimdi mazide kaldılar o zamanlar fotoğraf makinası olmadığı için fazla bir resim çekilemedik yoksa ne turnalar yakalardıkbunlardqa eş dostan kalan resimler sağolsunlar resimlerden o zaman vermişler bizede size gönderecek bir şeyler çıkmış işteeh bu senede bi şeyler olursa burda görürsünüz bol şanslar herkese RASTGELE

[Resim: Turna_1.jpg]

[Resim: Turna_2.jpg]

[Resim: Turna_3.jpg]

[Resim: Turna_4.jpg]

[Resim: Turna_5.jpg]

[Resim: Turna_6.jpg]

[Resim: Turna_7.jpg]

Kod:
Not : Kamil Bey bu resimleri mail aracılığıyla göndermektedir. Bende siteye eklemekteyim. Kendisine çok teşekkür ederim.
Bul
Confused yıl1993-4 o yıllar iştereceple her zamanki gibi eğmire balığa gittik.Daireden başka arkadaşlarda vardı iki bot dört balıkcı iki bata sığıyoz sığmasınada kepçe bi tana ne yazık,ki neyse biz receple ikimiz bir bota binip açılmaya başladık.ha bu arada kepçeyi acemi guruba verdik mecburiyetten.kıyıdan 20-25 metre açılmadan oltaları attık suya ve çekmeye başladık botu daha 4-5 kürek çekmedik receb,in olta küt suya doğru yattı.racap alık madamım dedi ama ne mümkünoltayı çekmek turna değilde sanki jaws gibi nasıl asılıyor biz botla ona doğru gidiyoz sanki allahdan tam yutmuş sasiyi beden telide takılı oltada misinede sağlam tek korku balığı nasıl alacağımız bota kepçe mafiş çünkü biraz uğraştıktan sonra balığı botun kenarına kadar getirdik ama balık sağlam balık neredennasıl bota alacağız diye konuşurken ben botun küreğiniçıkardım recebe balığı yanaştır kafasına kürekle vurim ben balığa vurunca sende oltayı boşalt balık yediği darbeyle sersemler bizde bota alırız diye konuştuk.balık botun kenarına geldi ben küreğin ters tarafıyla balığaokkalı bir vuruş yaptım balık suyun dibine doğru indi.oltayı yavaşca çekip balığa bir daha aynı muameleyi yaptıktan sonra balıkta tık yok bende balığı bota rahatca aldım 6-7 kilo kadar vardı.biz birer sigara yaktık oltaları yine suya attık kürek çekmeye devam ederken aynı şekilde bir balık daha aldık almasınada neler çektik biz biliriz o gün bu gündüreğmirde kepçesiz balığa gitmedik desem yalan olmaz kaçırma korkusunu yaşayan bilir heleki kepçesiz gerçi artık eğmir mazi oldu ne balığı yenir nede zevk içinde olsa balık yakalanır orada berbat bir yer oldu orası suyu kirli atıhayallerde kaldı şimdi sağolsun ODTÜ ,de çok ilgilenmiyor sadece kart çıkartıp parayı almayı biliyorbiz insanlar ve kaynaklarımızda içine ediyoruz bu güzelliğin herkes birşeyler yapıyor güzellikler yok olsun diye ne diyeyim başka yerlerin çirkinleşmemesi dileğiyle HERKESE rastge hoşçakalınRolleyes
Bul
tatlı suyu bilmem ama denizde (Karaburun _Yeniliman )'da kaçırdığım levrekler geldi aklıma..
Kepçe yok = Balık yok
bunu anladığımda zaten iş işten geçmişti..
Bol avlar bol şanslar Rastgele
Bul

Resimlerin ve anlatma tarzin cok güzel sanki yanindaymisim gibi oldum,

Tesekkürler
Mehmet Usta.
Bul
Embarrassedmehmet usta yakalamışsın ne güzel bide anlat,da bizde zevkle okuyalımBig Grin
Bul
ya zamanında neden yakın çekime girmemişim hayret ediyom inanmıyacaksınız ama 15 yıldır fotoğrafcılık yapıyorum düğün salonlarında ama kendime ait bir makineye hiç ihtiyaç duymadım zaten resim çekmektende nefret ediyom inanın
başkası zorla çekiyor benim resmimi bu resimlerde onların verdiği resimler ya
Bul
resimlere baktıkca yaşlandığımı görüyorum hareketler genç görüntü yaşlı uyuşmuyo ikisi hiç Verruckt
Bul
nerdesin? karebalıkçı
bir olta bir iğne gayri nem kaldı....
    BİGBARO 1968
0+
Bul
buralarda yelken açtım geziyorum adamım
Bul
tık tık kimse yokmu.......? yok anlaşılan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  30.04.2011 kamil abi kurt boğazında sciftcan 15 5,449 02-05-2011, 15:20
Son Yorum: Köksal
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler Lapsetur 167 73,641 18-09-2009, 14:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  turnalar gelin Kamil ILIPINAR 36 4,945 28-06-2009, 11:44
Son Yorum: cesuryürek77
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_3 Lapsetur 89 25,228 11-06-2009, 22:56
Son Yorum: balıkcı uğur
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_2 Lapsetur 127 32,422 03-04-2008, 13:35
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  LÜFER AVI....Kamil ve ben (Mesut) Selimpaşadan!!! japon balıkçı 17 3,951 17-12-2007, 19:16
Son Yorum: rauf
  yazdan kalma turnalar Kamil ILIPINAR 23 3,744 13-12-2007, 10:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  Köprüköyden Turnalar Küçük_Balıkçı 0 1,312 22-05-2007, 11:59
Son Yorum: Küçük_Balıkçı
  Kamil ILIPINAR_7 (Sazan Avı) Lapsetur 19 4,301 29-03-2007, 00:25
Son Yorum: hulusi türk
  Kamil ILIPINAR_5 Lapsetur 14 5,934 19-03-2007, 23:51
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi