Yorumları: 16,711
Konuları: 238
hele şükür kavuşturana patron eline sağlık bizleri ne olursun sitemizden mağdur etme şu anda proxy den siteye ulaşabildim normale döndükmü.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Resim Yüklemeler açıldı artık resim ekleyebilirsiniz.
Server saati hatalıydı düzelttim saati geri aldım bundan dolayı bazı yeni mesajlar altta çıkması gerekirken üstte çıkıyor
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sitemizin herzamanki server sorunu nedeniyle 3-4 gün kapalı kaldık bu zaman zarfında birçok gelişme oldu ve sonunda server değiştirdik inşallah bir daha bunları yaşamamak dileğiyle devam ediyoruz.
bu zaman zarfında bana ve tüm arkadaşlarımıza telefonla,email ile,msn yoluyla ulaşan destek veren tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum,ne kadar büyük ve kopamaz bir aile olduğumuzu farkımızı inanın şu 3-4 günlük zaman zarfında çok iyi anladım.
ayrıca heryerden balık raporları telefonla geldi hepsinin raporlarını merakla bekliyoruz herkese tam balık sezonunun oldugu bu günlerde rastgele
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Arkadaşlar eğer bu mesajımı şuan okuayabiliyorsanız yeni server'a geçiş tamamlanmış demektir.Herkese geçmiş olsun.Ayrıca ben haber verene kadar maalesef resim gönderemeyeceksiniz.Resim dosyalarını halen diğer serverdan yeni server'a aktarıyorum biter bitmez resimler de eski haline dönecek
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Açılışında emeği geçen herkeze çok teşekkürler
Denizlerimize gerçek anlamda sahip çıkmanın zamanı gelmiştir. Unutmamalıdır ki;
yarın çok geç olabilir.
Yorumları: 879
Konuları: 28
oktay bey insanı hem sitenin müdavimi yapıyorsunuz, hemde server vs. sorunlarla kapalı diyorsunuz. reca ederim bir daha olmasın
şaka şaka; emekleriniz için teşekkürler, sağolun varolun. sayenizde çok güzel dostluklar kuruluyor, çok güzel paylaşımlar oluyor (buraya dikkat) "HEMDE ÜCRETSİZ" tekrar tekrar teşekkürler.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
tmm patron yollayın resimleri de patlatcaz bombaları hehehe
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 966
Konuları: 69
.
Elinize, emeğinize sağlık,,
Yenilik her zaman iyidir
ve yeni server daha iyi hizmet verecektir,,
Tüm arkadaşlara selam,,,
.
Yorumları: 100
Konuları: 12
ohh beee bakıyorum kapalı bakıyorum kapalı kapanmadan önce açıyordum virus uyarısı geliyordu devamlı
iyi geldi ya sorun değil artık