Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul av raporu
Palamuta niyetle Çarşamba öğle saatlerinde sarayburnu otobüs durağının oradan başladım yem sülünezvardı biraz yemli yaptım birşey çıkmadı takım değiştirip spinle kaşığa geçtim azdaha ileri gidip ahırkapı fenerinin önünden kaşık salladım aklar kaşık (yalova kaşığı) akıntılı bölgelere yine birşey yok toparlanıp karaköyde bir gezinti yaptım köprü üzerine baktım millet yemli istavrit izmarit çalışıyor pek hızlı bir balık yok oradan geçtin arnavut köye burada spin kamışla kaşığa devam rapala silikon denedim birşey yok bir tane iri istavrit geldi ama yemli yapanlar istavrit alıyorduda bir kilo istavrit için yemli pozisyonu almama değmezdi arnavut köyde 2-3 arkadaşa denk geldik onlarda bana katıldı ve kireç burnuna kadar taradım sabah balığı için bir yer tayin edip orada balığa bakmam gerekirdi diğer arkadaşlarında onayıyla karaköy dedik aslında ben sarayburnu taşlığı düşünüyordum ama arkadaşın birinde ayağında platin olduğundan sıkıntılı olmayan bir yeri tercih ettik karaköyde daha ezan başlamadan rapala kaşık denedim hiç bir şey çıkmadı naylonlardan başka derken saat 9 u yaptık Uykusuzluk haşat etmişti bir arkadaşları evine bırakıp edirne kapıda biraz kestirdim bir kaç işim vardı onlarıda hallettikten sonra tekrar sarıyer kireç burnundan girdim kıyı boyu komple taradım atanlar sıyırtma kurşunuyla istavrit veya sürpriz palamut peşindeysi ama çoğu istavrit peşinde İstinye aşiyan beşiktaş eminönü derken son durak yine sarayburnu taşlığa geldim ve busefer
Bakacağım balık konusunda karar değiştirdim istavrit izmarit ne olursa farketmez balık olsun diyordum tabii yine ilk iş kaşık rapala silikon denedim ama kimse yok haa eğer gündüz ilk iş buraya gelseydim palamut alırmışım sabah alanlar olmuş ama söylentiye bakmıyıp gerçekliğini görmek için akadaşıma aç bakim çantanı görecem dedim ve 2 palamut kuzu gibi yatıyordu tabii bunlar sıyırtma kurşunutyla silikonlu 0.16 bedenle istavrite bakarken yakalanan palamutlar o yüzdende 3-4 kere beden patlatmış
Neyse akşam üzerine doğru kıyıya 4 mt paralelde su üzeri oynak başladı geçenler istavrit gümüş karışımı hemen bir çapari ucuna kurşun yerine mısır koçanı takıyorlarki çok dibe batmasın suyun 1 karış altındaki balığı alsın diye Ben bombar taktım kurşun yerine( geçenlerde konu açmıştım batan şamandıra) takımı 3-4 mt ileri atıp çekerken balık yapışıyor 3 kiloya yakın bir istavrit azda olsa gümüş aldıktan sonra evin yolunu tuttum
Bol resim alamadım bir dahaki sefere
yeniköyde livarda lüferleri gördüm fakat yeniköyden almıyorlar balığı galiba geçen seneki gibi tekne yoktu yeniköyde

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
En sonunda bulmuşsunuz balığı. Boğazda hala balık başlamamış anlaşılan. ben akşamüzeri o mısır koçanlı avı çok özledim. en son 4 sene önce yapmıştım. gerçekten çok zevkli oluyor. istavritlerin her biri başka yöne çekiştiriyor.her akşamüstü yapıyorsa denemek gerek aslında. Lüferlerinde maşallahı var . Gayet iriler. Resimler çok güzel..
Bul
Harun iyi mücadele vermişsin bıkmadan usanmadan bravo.Ama balığıda almışsın tebrikler.Afiyet olsunAlkis
Bul
maşallah harun abi tebrikler epey ayrıntılı olmuş rapor Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bereketli olsun harun abi.
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Harun abi azmine hayranım. Palamut da alsan süper olcakmış. Artık inşallah bir daha ki sefere. Bu arada boşver harun abi palamutu, ya turna ya yayın. Az kaldı güzel haberler alalım haber vericem. Erdemin dayıları dev yayınlar yakalıyolarmış, tam olarak onlarla konuşsun , öğrensin . müsaid olduğun zaman yayına gidelim Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
heyt be işte ıstanbulun cengaveri abicim bütün kıyıyı gezmişsin maşalah resimlerin yeter ama sen bize palamut resmi mutlaka yollarsın birkaç güne karadenizden iner balık yakında boğaza.
Bul
harunum istanbulu fet etmişsin yine ba bakam az kaldı bu yakayı da b,i turla ,tamam olsun Alkis derviş misali balık peşinde koşmoktan adamcağıza uyku bile yok Alkisbu gençliği bidaha bulamazsın harunum zorlama kendini .Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tebrikler harunum çok güzel olmuş istavritler irimi?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bravo Harun çok mücadele vermişin ! ve sonunda mükafatını almışın ! AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 45,154 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,741 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,771 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 5,875 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 6,791 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  İstanbul Anadolu yakası Çarşamba maxtar 20 3,304 17-09-2011, 00:26
Son Yorum: ufuktan26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,633 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  23/5/11 istanbul boğaz şerpa 26 4,839 26-05-2011, 17:34