31-08-2008, 22:30
orhan bey bu değerli paylaşımın için çok teşekkür ederim tasadüfimi yaşıyoruz dersiniz
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ
İSTAVRİTCİ
Elektromanyetik Radyasyondan Korunmak
|
31-08-2008, 22:30
orhan bey bu değerli paylaşımın için çok teşekkür ederim tasadüfimi yaşıyoruz dersiniz
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ
31-08-2008, 22:39
vallahi babacım ben yokken boş durmamışsın, yeni konu eklemişsin bile bilgilenmeye devam, eline sağlık...
01-09-2008, 06:27
Orhan abi bilgiler için teşekkürler ne kadar dikkat ederiz bilemem ama yinede kulağa küpe olsun
01-09-2008, 08:42
orhan abi teşekkürler faydalı bilgiler için...ama bunlardan hiç uzak durabileceğimizi sanmıyorum...az da olsa dikkat etsek iyi olur..insanlığı çok zor günler bekliyor..Allah yardımcımız olsun...
01-09-2008, 09:34
Orhan abi paylaşım için teşekkürler abi, dikkat edilmesi gereken o kadar çok şey varki yaşamamız bile mucize
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
01-09-2008, 13:13
paylaşım için teşekkürler.
02-09-2008, 00:07
.
Eline sağlık orhan ağabey, dikkat etmediklerimize anımsatma yaptığın için,, hepsini yapamasak bile kısmen kısıtlayabilrsek ne mutlu,, paylaşım için teşekkür,,
03-09-2008, 02:24
Ben de bir zamanlar bir GSM firması adına baz istasyon kiralama işinde çalışıyordum.Bize dağıtılan Telekominikasyon Kurumu ve Ulaştırma Bakanlığına ait dokümanların (bu dalgaların zararları kanıtlanamamıştır) olan belgelerde özellikle Radyo ve TV dalgalarının cep telefonlarının kullandığı dalgalardan 10.000 kat daha zararlı olduğu yazıyordu.Bizler de bunları binaları kiralayacağımız insanlara bu şekilde anlatırdık.Hatta yakında yüksek gerilim hattı görürsek :" işte bunlar daha zararlı" şeklinde açıklamalar yapardık.
Sonradan yaptığım araştırmalarda ise Elektromanyetik Spektrum'da olan dalga boylarından insana en hızlı zarar veren dalgaların "Mikrodalga" en yakın olan SAR radarları , cep telefonları ve hatta mikrodalga frekanslarını kullanan radarlar olduğunu gördüm.Bunun anlamı şu : Eğer bu dalga boyuna maruz kalıyorsak (ki bu kaçınılmaz neredeyse) hücrelerimizde bulunan "su" ısınıyor.Zaten mikrodalga fırınları da bu prensip ile çalışır ve besinleri ısıtırlar.Yani ****bolizmada dengemiz farketmeden bozuluyor.Özellikle cep telefonu kullanırken beynimizin kulak bölgesi ısınıyor.Hani vücudumuzun bütünü ateşlense nasıl tümden kötü oluyorsak o bölge de aynı şeyi yaşıyor.Yani başta kanser olmak üzere birçok hastalığın önünü açıyor.Ben özellikle "cep telefonları" konusunda çok dikkat edilmesi taraftarıyım. Uzattım ama birşey daha : Bu zararlı dalgalardan özellikle açık alanlarda daha fazla etkileniyoruz.Çünkü uzaya fırlatılan uyduları incelerseniz bu dalgaları kullanırlar.Yani evlerimizde bir nebze de olsa daha güvende sayılırız.Bu dalgaların da zaafları ****ller başta olmak üzere su gelmektedir.Sevgili Orhan Abi bu kadar ayrıntılı bilgilendirme için gerçekten çok teşekkür ederizSaygılar....
03-09-2008, 09:03
bizde sana teşekkür ederiz nedim bu bilgilerle heer şey cuk oturdu.şunu anladım nereye kaçarsan kaç bu dlgalar peşinde medeniyetin cilvesi
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
03-09-2008, 09:30
teknolojiden uzak kalmak gerçekten zor ama insan sağlığıda çok önemli en iyisi bunları bilelim minumum kullanıma gitmeye çalışalım.
ben bizim sitede yazılanları okudukça evde cep telefonu olayına daha dikkat eder oldum kulaklık kullanmazdım bugün gidip kulaklık alacagım,gece yattığım odada telefon açık kalırdı artık kapatıp yatmadığım odada tutuyorum gibi daha hassas davranmaya başladım bilgi veren yorum yapan herkese teşekkürler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|