Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kısmet derler ya hani:)
arkadaşlar hanımı da alıp gebze eskihisara indik.gümüş çaparisiyle gümüş yakaladık sonra bunları ya olduğu gibi(ufaklarını)yada yaprak halinde taktım.5 adet zargana aldım.sonra hanım ben de atıcam oltayı dedi.yok düşersin yok atamazsın yok olta elinden fırlar derken baktım bu bir savurdu maşallah.epey attı.derken top daldı.hanım oltayı çekiyor ben yandaki herifin sıyırtmayı bizim oltaya taktırdığını düşünüyorum ki ne göreyim:palamut ha ha.yok böyle birşey hayatının ilk balığı palamut oldu bizim hanımın sırada torik olmasınSmilebak şu ALLAHIN işine.ama olayın en güzel tarafı bugüne dek beni balığa göndermeyen,gitmemi istemeyen hanım anlaşılan bugünden sonra beni bu sefer gitmek için ikna etmeye çalışacakSmileruhuna işledi bikere..
Bul
Abi süper yaw.Yenge hanımın şansı var.Sen bundan sonra yengeyi almadan balığa gitme benceHeheheHeheheHeheheSaygılar abi.
Bul
............
Bul
yengenin şansı bence...bende kendimden bilirim benim hanımda çok şanslıdır,....bundan sonra balık için izin almak yok.kendimden biliyorum,bu senin içinde bir şans bence,,,,
Smileşansınız bol,oltanız dolu olsunSmile
Bul
butür olaylar ara sıra başımıza gelir..artık balık vizesini almışsın..rahat rahat balığa çık artık..bide balıksız dönseydiniz o gün ne yapardınız..ben balıksız eve dönemiyorum..bir şekilde yakalamam lazım..yoksa bidaha balık yüzü göremem..nedir bu çektiğimiz abicim:0521Confusedaygılar rastgele..
Bul
Çok güzel gerçekten, kısmet bu işte. Bencede bundan sonra balığa yenge hanımla çık çünkü bir iş nasıl başlarsa öyle devam edermiş, yenge hanımın da balık serüveni güzel ve bereketli başlamış. Tebrikler diyorum
Cahit ustanın betimlemesi de gerçekten çok güzeldi. Eşimle balığa çıkmıştım ama bırakın tutmayı vuran bile olmadı, tutabilsem eminim o da böyle derdi 'ayy bunun kalbi küt küt atıyor bırakalım yaşasın nooluuur' (bayanları ifade eden çok güzel bi cümle bence)
rastgele dostlar...
Bul
Ozan arkadaşımıza katılıyorum, balıksız eve dönmek olmuyor. :0521: Benim bazen barajdan 1 kilo hamsi veya irice bir palamutla döndüğüm oluyor...
HeheheHeheheHehehe
Bul
Buna benzer olaylar hepimizin başndan geçmiştir.Eee artık hayırlı olsun sen ufak balıkla döndükçe sanırım sana takılacaklar yakalaya yakalaya bu mu bunu mu getirdin.Ama artık ev güvenlikten vizeyi aldın şansınızın bol olması dileğimle
Bul
Benim hanımdan umudum kalmadı ama bir arkadaşım hanımını zorla balığa götürürdü kadın cağızı deniz tutar perişan olurdu üstüne bide azar işitirdi bu arkadaşımda izmitten sonra ne oldu? şımdi yengem -ne bicim olta bağlıyon kopuyor veya burada balık yok cek başka yere diye bide emir veriyor .rıfat kardeş aman böyle bir olay geldi avantajlısın yengeyi musait zamanlarda bu suporu sevdir senin icin iyi olur -yaa yinemi balığa sorusu ile karşılaşmassın.selamlar.
Bak Rıfat,işten çıkarırlarsam ne yaparım,balık malzeme dükkanımı açayım,hiç şansım yok diye serzenişte bulunup üzülüyordun.Şans senin yanıbaşında,onun kısmeti seninde kısmetin bunu unutma,ve onun (eşinin) kıymetini bil.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haydarpaşada kefale niyet gümüşe kısmet oldu. aahmet 24 3,205 22-06-2012, 18:39
Son Yorum: bahriyeli
  çupraya niyet levreğe kısmet:) bucalı 33 5,759 22-06-2011, 23:56
Son Yorum: bucalı
  Kalamara niyet ,mercana kismet Albatros-gr 22 3,724 24-10-2010, 21:06
Son Yorum: Albatros-gr
  Kısmet bukadarmış... Zıpkıncı 20 2,741 29-08-2009, 17:39
Son Yorum: Krizoberill
  istavrite niyet hamsiye kısmet 4 andrail gail 20 3,551 31-10-2007, 23:25
Son Yorum: ilerya
  neye niyet neye kısmet istavritci 20 3,322 27-09-2007, 22:40
Son Yorum: istavritci

Hızlı Menü: