Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulantı yok, Kalamar ÇOKK...
Dünkü hüsrandan sonra, bugün tıka basa yedim yemeğimi, ne olur ne olmaz dedik, yanımıza da aldık hatta Smile yine aynı saatte çıktık babamla ava, zaten bulansada dönmek yok dedik ya o ayrı. Attık çektik, attık çektik, çokta zorlamadı bu kez kalamarlar bizi, doldurduk kovamızı döndük geri,anladım ki babam bu işin piri, aşağıda da kalamarı çekerken fotoğrafları da ekledim. Rasgele efendim.

Gönderen (truepast- Arif Hoca )

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
oh maşallah bereketli olsun bende geçen hafta kalamar tutmayı denedim ne yazık başarılı olamadım sanıyorum ya takımda yada sistemde hata yaptım yada kalamar rastgelmedi..
en alta kurşun az yukarıya yarım kulaç köstek ve kalamar rapalasını takıp tekneyle hareket halinde gezindim birşey tutamadım.
şu kalamarı tutmayı çok istiyorum sırf lezzeti güzel diye.
bereketli olsun afiyet olsun rstgele.Alkis
Bul
tebrikler güzel av olmuş
Bul
bereketlı olsun guzel av olmus.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
orhan abi ve damadı arif tebrikler sonunda kalamarları aldınız afiyet olsun rast gele.
Bul
süpeersiniz daha ne diyeyim orhan abi sen niye denizde çekindiğin fotoları eklemiyorsun merak ediyorum doğrusu? arif hoca sende çözdün kalamar işini tebriklerAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:oh maşallah bereketli olsun bende geçen hafta kalamar tutmayı denedim ne yazık başarılı olamadım sanıyorum ya takımda yada sistemde hata yaptım yada kalamar rastgelmedi..
en alta kurşun az yukarıya yarım kulaç köstek ve kalamar rapalasını takıp tekneyle hareket halinde gezindim birşey tutamadım.
şu kalamarı tutmayı çok istiyorum sırf lezzeti güzel diye.
bereketli olsun afiyet olsun rstgele.Alkis

Nihatım rapalaların sayısı en az üç adet olmalı köstek aralıkları yazdığın gibi yarım kulaç yeterli yirmi metreden aşağıda avlanıyorsan simli laçivert veya mavi rengi en alt köstekte kullanmanı tavsiye ederim.Teknenin hareket halinde olmasını tam anlayamadım,yapılacak teknenin motoru stop edilerek teknenin bu haliyle avlanmak en uygunu,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:süpeersiniz daha ne diyeyim orhan abi sen niye denizde çekindiğin fotoları eklemiyorsun merak ediyorum doğrusu? arif hoca sende çözdün kalamar işini tebriklerAlkisAlkis

Arabım,çifte kavrulmuşum sevgili kardeşim hüseyinim benim tekne tek kişilik fotomu kim çekecek,dün ve bugün arkadaşın teknesini ödünç aldım dün çapayı atmamla çekmem bir oldu bugün gözüm her an Arifin üzerinde deniz tutması bildiğin gibi değil.Bugün çevremde kimse kalamar tutamazken Arifin şansına bunlar geldi hayatında ilk kez kalamar yakalamanın sevincini fotoya aktarmak ayrı bir sevinç verdi bana.Saygılarımla sevgili kardeşim,rasgele.Rose
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Arabım,çifte kavrulmuşum sevgili kardeşim hüseyinim benim tekne tek kişilik fotomu kim çekecek,dün ve bugün arkadaşın teknesini ödünç aldım dün çapayı atmamla çekmem bir oldu bugün gözüm her an Arifin üzerinde deniz tutması bildiğin gibi değil.Bugün çevremde kimse kalamar tutamazken Arifin şansına bunlar geldi hayatında ilk kez kalamar yakalamanın sevincini fotoya aktarmak ayrı bir sevinç verdi bana.Saygılarımla sevgili kardeşim,rasgele.Rose

arabım çifte kavrulmuşum hahahahahaha tatar yazıyo 2 kere arabım heheheheh hoşuma gitti yav allahta sizi güldürsün şu kalamarın en büyüğü ne kadarsa onu yakalarsın inşallah sevgili abim.. saygı ile ellerinden öperim hehehehe yav abi kafama takıldı bu deniz banada kafa tutarmı arife yaptığı gibiHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Dünün acısı güzel çıkmış tebrikler.bu kalamar teknikleri hakkında biraz bilgi verilse çok iyi olur aslında, bizde deneriz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Biraz kalamar orhanekmekci 26 3,825 08-09-2011, 14:46
Son Yorum: yycolak
  Kalamar başladı mariner8 47 5,839 31-08-2010, 09:01
Son Yorum: mariner8
  Kalamar show Albatros-gr 57 7,651 24-08-2010, 14:37
Son Yorum: Albatros-gr
  Sirti ve kalamar avi Albatros-gr 39 8,348 22-07-2010, 17:42
Son Yorum: Albatros-gr
  kalamar sezonu açıldı efe4848 26 4,370 17-10-2009, 08:25