Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fırsatçı midyeler yem kapmada balıklarla yarışıyorlar!!!!!!!
olta balıkçılığında genellikle midyeyi yem olarak kullanırız.ama bu fırsatçı midyeler,oltadaki yemleri balıklardan daha önce kapıp ,aynen bir balık yakalanmış gibi kamışı sallıyorlar.Snifsinfbalık yakaladım sevinciyle hızla makarayı sarıyorum.bir de ağır geliyor ki sormayın.ama sonu hüsran. yine midye geldiSnifsinfo kızgınlıkla yemimi kapan midyeyi açıp,bende yem yapıyorum.Siyirdimbu konuyu sizinle paylaşmak istedim.herkese rastgele...
Bul
filiz hanım haklısın valla kiminide çekemiyorsun bile takım gidiyor aslında yemek lazım onlarıda her zaman temizine rastlayamıyorsun rast geleGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Midyeler dipte genelde kapakları açık olarak dururlar. olta misinasıda bu aralıktan girince refleks olarak kapaklarını kapatırlar. çekince de misina kayar ve iğne midyenin kapağının kenarına gelir. oltanın ucunun sallanmasıda akıntıdan dolayıdır. benim görüşüme göre...istanbul boğazında akıntı bastırınca banada oluyor aynısı.
Bul
ben dipten sürterek levreğe gezdiğim için neler gelitor neler dün deniz dibinden garip bir taş çıktı oğlum hemen aldı akvaryum alırsak içine koyarım diye.bu şekilde midyede çok rastlıyor hemde baya büyükleri geliyor yem yapıyorum tabiki bendeGulumse
Bul
ilginç bizim midye gibi sorunumuz yok tatlısuda fakat bizdede böcek(kerevit) sorunu var yemleri mahveder..paylaşım için teşekkürlerRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
direk yem oluyolar gerçi benim oltama hiç takılmadı ama takılırsa doğrudan yem olur Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
filiz abla gerçekten buralarda böyle olaylarla karşılaşmayınca bana çok ilginç geldi..her bölgenin ayrı dertleri oluyor..gerçi bizim buralardada deniz tırtılı var işteSadoda ne yenir ne yem yapılır.bide böyle bir şey var..paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:filiz abla gerçekten buralarda böyle olaylarla karşılaşmayınca bana çok ilginç geldi..her bölgenin ayrı dertleri oluyor..gerçi bizim buralardada deniz tırtılı var işteSadoda ne yenir ne yem yapılır.bide böyle bir şey var..paylaşım için teşekkürler.
aytekin yinede midyeyi deniz tırtılına yeğlerimSiyirdimSiyirdim
Bul
ya filiz abla geçen anlatmıştım,sadece oltadan düşerken bacağıma değdi,1 hafta sızladı ayağım,birde kaşımaktan yara yaptım ayağımı,hiç karşılaşılmayacak bir yaratık bence.
valla bende midyeye razıyım,en azından yenebilitesi var,bu tırtıl ne yapılırki..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:ya filiz abla geçen anlatmıştım,sadece oltadan düşerken bacağıma değdi,1 hafta sızladı ayağım,birde kaşımaktan yara yaptım ayağımı,hiç karşılaşılmayacak bir yaratık bence.
valla bende midyeye razıyım,en azından yenebilitesi var,bu tırtıl ne yapılırki..
tekrar geçmiş olsun aytekin.birdaha allah göstermesinNayirolamaz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Afrika'da Sivrisinek Yiyen Balıklarla Sıtmaya Karşı Savaş Açıldı LeVrEkCi 0 1,428 15-08-2007, 13:22
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi