Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Sevgili Yalçın kardeşim o tiplerden ben de çok muzdarip olmuştum zamanında.İşten eve geç döndüğüm veya Anadolu yakasında oturan akraba ve arkadaşları ziyaretten döndükten sonra Sirkeci'den banliyö treni ile K.çekmece Soğuksu'daki evime giderken çok karşılaştım o "insan dışı" yaratıklarla.Özellikle de banliyö trenini çok kullanıyorlar.Çünkü kaçak binmek çok kolay.Ya da parası ile binen hatta turnikelerden geçtikten sonra canavar kesilenlerini de çok gördüm.Tabi Mehmet abinin de söylediği gibi bu tipler oralarda oturmuyorlar genelde.Çünkü eski İstanbul da denilen o yerlar çok güzel insanlarla dolu.Hatta evim Aşık Veysel cad. üzerindeydi ve evime 100 metre mesafede bir koruluk mevkide arabaların içinde neler yaptıklarını bile gördüm.Yaşadığım son olay ise yine banliyö treninde çok fena uyuşturucu etkisinde olan dört serserinin (ki her fırsatta ellerindeki kelebek tabir edilen kesici maddeleri gösteriyorlardı) bir çift'i iğrenç hareketlerle taciz ettiler.Hatta bir erkeğin başka bir erkeğe asla yapamayacağı türden hareketlerdi bunlar.Konuşmalar da ona keza haliyle.Tabi akıllı olan erkek şahsiyet hiç bir karşılık vermeden hemen eşiyle vagondan indiler.Ben onlarla başbaşa kaldım ve aklımdan geçenleri çoğu insan tahmin eder.Ben eğer o adamın yerinde olsam belki de bugün bunları yazamayabilir veya kader mahkumu bir kardeşiniz olabilirdim.İstanbul'dan kaçmanın zamanın geldiğini düşündüm ve memleketime geri döndüm.Benim yöntemim yanlış olabilir ama en azından beladan bir nebze olsun kurtuldum.Haberlerde özellikle dikkat ediyorum.Hala banliyö hattında trenden itilmeler , cinayetler filan yaşanıyor oralarda.İşin önemlisi devlet de bunları biliyor.Bugün bile bunların haberlerini görmek beni çok üzüyor doğrusu.Ben hala kararımın çok doğru olduğunu düşünüyorum.Sevgilerimle...
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
inşallah bidaki sefere başka yerde dileğiyle.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
yaşanan tatsız bir olay,ama bunu şehir ve semte bağlamak olmaz,bütün şehirlerde,belirli semtlerde bu tür insanlar mevcut,yapılacak bazı şeyler var aslında ama,nedim abimin dediği gibi sonu hüsranda olabilir..çözüm ne bende bilmiyorum,o mekanlarda o tür insanlarla karşılaşıldığı zaman ortamı terk etmek en iyisi bence..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 123
Konuları: 10
uayrınız için teşekkürler gerçi ben moda sahilindede rastlamıştım sigara sordular kullanmadığımı söyleyince rastgele diyip gittiler serseri heryerde aynı olmayabilir
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bunları almazlar bizim gibi aralarında bir kenarda sohbet eden güzel bir gurubu devletin 4-5 arabasını gönderip alırlar neden sarhoşluk kabahatinden.
bu konu benide rahatsız ediyor ben eşim ve çocuklarımla bogazda bile yürümeye tedirgin oluyorum.
tamam her bölgenin serserisi olur ama neden olsun ki buna her türlü çözüm bulunabilinir istenirse.
karakola alındığımız gün yerde tinerci yatıyordu bizden sigara istedi 20 metre öteye yattı elinde şişe var sızmış polise diyorum bunu neden almıyorsunuz diye duymamazlıktan geliyor.
yalçının tepkisi bence gayet normal orada başına hertürlü olay gelebilirdi şimdi kimbilir nerede olabilirdi.ıssız yerlerde fazla balık tutmamak lazım yada gurup olmak lazım yalnız olamamak lazım.geçmiş olsun
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
Lakerda yazdı:Çocukluğumun ve 28 yaşına kadar gençlik yıllarımın geçtiği Kumkapı için bu kadar karamsarlığa kapılmanıza üzüldüm doğrusu.. Anlattığınız yapıda insanların bulunmadığı semt kaç tane sayabilirsiniz.Bahsettiğiniz aynı nedenden dolayı Taksim'e,Beyoğlu'na da mı tövbe ettiniz.Galata ve Unkapanı Köprüsü'ne ve Sarayburnu'na da mı tövbe ettiniz.Bu tür insanlar maalesef her yerde var.Sizin şanssızlığınız öyle denk gelmiş,herhangi bir günde ve herhangi bir yerde de olabilirdi bu tatsız olay.
İstanbul'a her gidişimde,fırsat buldukça Kumkapı'dan başlar hiç üşenmeden Cankurtaran,Sarayburnu,Eminönü sahilde yürür,büyük bir zevk ve merakla oltacıları izlerim.Balık zamanı bu sahiller neredeyse dirsek teması yüzlerce balık sevdalısı ile dolar.Bir o kadar da onları seyreden meraklılar..O bahsettiğiniz çarpık insanlarda hiç birinin umurunda değil..
Geçmiş av raporlarına baktığınızda Forumumuzdan bir çok arkadaşın mesela aklıma gelenlerden M.Ali Bey(istavritçi),Erol Bey (fotokopici) Ozan (Balık&Ozan) hatta adminlerimizden Harun'un da oradan gündüz olsun gece olsun av raporları var.Onlar böyle tatsız olaylardan söz etmediler.
Yaşadığınız tatsız olayı bir daha yaşamamanız dileğiyle..Semtlerin kabahati yok.İstanbul tüm semtleriyle güzel..
mehmet abi katılıyorum sana. malesef heryerdeler...... saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Sağlık olsun bir dahaki sefere bol tutarsınız inşallah, bozma neşeni yer değiştir gitsin uğraşmaya değmez itle kopukla..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Lakerda yazdı:Çocukluğumun ve 28 yaşına kadar gençlik yıllarımın geçtiği Kumkapı için bu kadar karamsarlığa kapılmanıza üzüldüm doğrusu.. Anlattığınız yapıda insanların bulunmadığı semt kaç tane sayabilirsiniz.Bahsettiğiniz aynı nedenden dolayı Taksim'e,Beyoğlu'na da mı tövbe ettiniz.Galata ve Unkapanı Köprüsü'ne ve Sarayburnu'na da mı tövbe ettiniz.Bu tür insanlar maalesef her yerde var.Sizin şanssızlığınız öyle denk gelmiş,herhangi bir günde ve herhangi bir yerde de olabilirdi bu tatsız olay.
İstanbul'a her gidişimde,fırsat buldukça Kumkapı'dan başlar hiç üşenmeden Cankurtaran,Sarayburnu,Eminönü sahilde yürür,büyük bir zevk ve merakla oltacıları izlerim.Balık zamanı bu sahiller neredeyse dirsek teması yüzlerce balık sevdalısı ile dolar.Bir o kadar da onları seyreden meraklılar..O bahsettiğiniz çarpık insanlarda hiç birinin umurunda değil..
Geçmiş av raporlarına baktığınızda Forumumuzdan bir çok arkadaşın mesela aklıma gelenlerden M.Ali Bey(istavritçi),Erol Bey (fotokopici) Ozan (Balık&Ozan) hatta adminlerimizden Harun'un da oradan gündüz olsun gece olsun av raporları var.Onlar böyle tatsız olaylardan söz etmediler.
Yaşadığınız tatsız olayı bir daha yaşamamanız dileğiyle..Semtlerin kabahati yok.İstanbul tüm semtleriyle güzel..
Mehmet abi söz etmedik ama gerçekten çok var ve karaköyde bunlarla iç içe geceler geçiriyorum artık polis bile bıkmış yapacak birşey bulamıyor
Bu tiplerin bir mekancı olanları var birde gelgeç olanları bizim oradakiler mekancıda tanıdıklarına zararı olmuyor ama çok görüyorum insanlara sakız olduklarını bana pek bulaşmadılar bulaşmazlarda tatlı sert bir politika uygularım mekancı olanlar mekanını yabancı şarapcılardan korurlar
Gel geçci olanlar tehlikeli onlar bu gün var yarın yok o an için alacağının peşindedir ne yapalım bunlarlada bir arada yaşamasını bilmek gerekiyor ne kadar istemesekte varlar
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Harun benim de anlatmak istediğim oydu.Çarpık insanlar heryerde var.Bak sen Karaköy'de de var diyorsun,ama oraya gitmeye tövbe etmedin değil mi..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Lakerda yazdı:Harun benim de anlatmak istediğim oydu.Çarpık insanlar heryerde var.Bak sen Karaköy'de de var diyorsun,ama oraya gitmeye tövbe etmedin değil mi..
mehmet abi heryerde tabiki var da ne yazık o tarafta daha çok var bariz olarak var ama tabiiki töbe edilecek olayda yok daha hareketli sattlerde gidersin kalabalık gidersin bir şekilde gidilir tabiiki.