Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Köstek bağı-2 (Bedene dik) Video
Herkese merhabalar,
Arkadaşımız Osman (tomy77) köstek bağı diye bir konu açmıştı.Aslında incelediğimizde bu düğümün iki ayrı misinayı birbirine bağlamada kulanıldığı görülüyor.Fakat arkadaşımızın anlatımından yola çıkarak aynı düğümün 2,3,4 iğneli yemli dip takımlarında da kullanılabileceği görüldü.Denedim çok sağlam bir düğüm oluyor ve patlamıyor.Ayrıca bedene nispeten dik kaldığından beden-köstek dolanmasını asgariye indirebilir.İzmarit,istavrit,ispari gibi küçük balıklarda tavsiye edilmez ama iri balıklar için bence uygulanabilir bir düğüm.
Bu uygulamayı köstek bağlama amacıyla kullanıldığını başka yerlerde görmedim.İlk kez sitemizde yer alıyor.Videomuzda da sitemizin logosu var.Sitemize özel olsun..Gulumse

(Made in tommy77)

bedene dik köstek - Dailymotion video

[DM]x10t0wt[/DM]
Değişik köstek bağlama ile ilgili diğer videolarım:
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=9298
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=7863
Bul
ellerine sağlık mehmet abi ..çok güzel anlatmışsın...acemi olan bile bir kere seyrettimi tamamAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ellerine sağlık mehmet abi ancak bu kadar güzel anlatılır dıAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
ben seyredemiyorum nedense yaww açılmıyor
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben seyredemiyorum nedense yaww açılmıyor
Sorun yok Nihat şimdi baktım.Bir daha dene istersen..Seyrediliyor..
Bul
Elinize sağlık, çok güzel olmuş video.
Bul
Yorumlara teşekkürler arkadaşlar..
Bul
Lakerda yazdı:Sorun yok Nihat şimdi baktım.Bir daha dene istersen..Seyrediliyor..
mehmet abi bende de vidolar ama nasıl oynatıcam kısa bir bilgi verirmisin zahmet olmassa?
Bul
mehmet abi paylaşım için teşekkürler eline sağlık güzel anlatım.
Bul
orfoz17 yazdı:mehmet abi bende de vidolar ama nasıl oynatıcam kısa bir bilgi verirmisin zahmet olmassa?
Ali Bey videolarınız Video Camera ile mi çekildi,cep tlf ile mi ? Ben video camera ile çekim yapıp(kasetli) bilgisayarıma takılı bir ''capture'' kartı ve özel link kablosu ile ve ''windows moviemaker'' programını kullanarak aktarıyorum.Burada istemediğim görüntüleri ayıklıyor,gerekirse başka görüntülerden ekleme yapabiliyor,çeşitli başlıklar,yazılar,efektler,ses,müzik ekleyebiliyorum bir nevi film montajı gibi oluyor.Sonra bu ''proje''yi PC ye kaydediyorum.CD-DVD yapacaksam yüksek kalitede kaydediyorum tabiki dosya boyu büyük oluyor.Paylaşım sitesine aktaracak isem ''web de paylaş'' seçeneğini kullanarak çok düşük boyutlu olarak kaydediyorum.Bununla da bitmiyor,bir video paylaşım sitesine üye olmanız gerekiyor,videolarınızı foruma direk yükleme imkanınız yok.Üyelik ve oraya video upload etmek te ayrı bir konu.Oradan da siteye yüklemek için zaten sitemizde gerekli açıklamalar var.Bahsettiğim capture kartı sayesinde kayıpsız,temiz bir aktarım oluyor ve çok net CD,DVD kayıtları yapabiliyorum.Siz CD-DVD yapmayacaksanız,sadece PC de seyredecek ve video paylaşım sitelerine aktaracaksanız capture kartı gerekmeyebilir,doğrudan kameranın USB kablosu ile PC ye görüntü aktarabilirsiniz.Denemedim ama bunun için yine her bilgisayarda mevcut movie maker veya Ulead,Pinnacle gibi video edit programları kullanmanız gerekecek.
Videolarını olduğu gibi ham şekliyle paylaşım sitelerine yükleyen arkadaşlarımız var (mesela Nihat) ben o şekilde incelemedim.Umarım onlar yardımcı olur.
İkincisi; videolarınız cep telefonu ile çekildi ise PC ye aktarıp bir video converter programı ile video dosyasını ''wmv'' dosyasına çevirip yine movie maker programında istediğim gibi editliyorum.
Türkçe windows'larda movie maker programının nasıl kullanıldığı açıklaması çok güzel detaylı bir şekilde veriliyor..
Evet Ali Bey benim yöntemim bu,biraz uğraştırıyor ama çok zevk alarak yapıyorum.Bir emekli için güzel bir uğraş.Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Köstek bağlama-Video (Düğümsüz) Lakerda 18 16,942 07-12-2012, 01:46
Son Yorum: dagistan
  İğne bağlama 3 (Video) Lakerda 17 7,220 19-09-2012, 11:50
Son Yorum: MERCURY90
  İğne bağlama 2 (Video) Lakerda 36 10,982 17-09-2012, 02:14
  Rapala Düğümü - Video Lakerda 48 20,475 17-09-2012, 01:33
  Köstek Bağı-3 (Düğümlü) Video Lakerda 31 11,660 09-10-2011, 02:14