Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 günlük mini organizasyon
LeVrEkCi yazdı:beni mahçup ediyorsunuz ailece yaww inşallah fırat en kısa zamanda orada yapılacak organizasyon sanıyorum unutulmayacak bir organizasyon olur ömür boyu konuşulur.
karadan çadırdan olta atsan balık,denizden hele hele deniz durgunsa heryerde balık ki sinarit gibi değerli balıklar,dalarak gemi batığı görme imkanı büyük balıklar vurma imkanı olasılklar çok fazla.
annen o gece minekopu almadımı oturdugu yerden resmen yaww daha ne olsun.
oraya organizasyon kesinlikle şart oldu da şu erdek organizasyonundan sonra inşallah 2.si büyük bir oy çoğunluğuyla şimdiden kabul edilmiş gibi görünüyor.
daha önceki oylamada erdek kazandı ama saroz yoktu oylamada olsa sanıyorum şimdi saroz organizasyonunu konuşuyor olacaktık.
hayırlısı olsun benim kafamda yaz başı mayıs yada haziranda bir organizasyon var ama tabiiki sitede hepberaber karar veririz.
birde şimdi rüzgarlar var bu rüzgarlar geçipte deniz durunca beni kim nasıl tutacak kendimi nasıl tutabileceğim bende bilmiyorum GulumseSeerf
herzaman bekleriz.
Bul
GulumseSmile
LeVrEkCi yazdı:beni mahçup ediyorsunuz ailece yaww inşallah fırat en kısa zamanda orada yapılacak organizasyon sanıyorum unutulmayacak bir organizasyon olur ömür boyu konuşulur.
karadan çadırdan olta atsan balık,denizden hele hele deniz durgunsa heryerde balık ki sinarit gibi değerli balıklar,dalarak gemi batığı görme imkanı büyük balıklar vurma imkanı olasılklar çok fazla.
annen o gece minekopu almadımı oturdugu yerden resmen yaww daha ne olsun.
oraya organizasyon kesinlikle şart oldu da şu erdek organizasyonundan sonra inşallah 2.si büyük bir oy çoğunluğuyla şimdiden kabul edilmiş gibi görünüyor.
daha önceki oylamada erdek kazandı ama saroz yoktu oylamada olsa sanıyorum şimdi saroz organizasyonunu konuşuyor olacaktık.
hayırlısı olsun benim kafamda yaz başı mayıs yada haziranda bir organizasyon var ama tabiiki sitede hepberaber karar veririz.
birde şimdi rüzgarlar var bu rüzgarlar geçipte deniz durunca beni kim nasıl tutacak kendimi nasıl tutabileceğim bende bilmiyorum GulumseSeerf
kendini tutma nihatcım arabaya atla gel yeterki sen
Bul
orfoz17 yazdı:domateslerin hepsini harun abin aldı bana kalmadıSiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bobo50 kuruşa bulunca walla 8 kilo almışım 1 liralıkta biber aldım adam bir poşet doldurdu
Bul
off off işten güçten bişey yapamıyoruzki allahtan sizler resim yolluyorsunuzda gözümüz gölümüz açılıyor
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Bobo50 kuruşa bulunca walla 8 kilo almışım 1 liralıkta biber aldım adam bir poşet doldurdu
afiyet olsun harun beyGulumse
Bul
FreeSouL yazdı:anne babam domatesLErii aLmıssmııı haa..Happy Hehe
almamış oğlum eli boş geldiSiyirdim
Bul
çok resim var dostlar ara ara gönderecem saygılar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:çok resim var dostlar ara ara gönderecem saygılar.
balıklar ve resimler harika ellerinize sağlıkAlkisAlkis
Bul
resimler devamı videolar daha sonra.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:resimler devamı videolar daha sonra.
yaa bende olucaktım orda.sinaritler porsuyonlukAlkisAlkisAlkisinşlh bir daha sefereHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük Zonguldak Avım HK-18 19 3,393 03-12-2014, 16:28
Son Yorum: serdal76
  mordoğan mini org bucalıfikret 44 6,785 03-01-2013, 21:26
Son Yorum: ALTAYLI
  2 günlük av bucalı 76 7,686 16-08-2011, 21:34
Son Yorum: yycolak
  5 günlük bir rapor HIDIR 28 4,142 02-09-2008, 10:27
Son Yorum: doktor
  iki günlük av raporu orhanekmekci 28 4,022 25-07-2008, 22:30