Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zargana avı
kartal maltepe tuzlaya kadar zargana alan varmı arkadaşalr bu sene gecikti keratalar her keze rast gelsin
Bul
jumbo160 yazdı:kartal maltepe tuzlaya kadar zargana alan varmı arkadaşalr bu sene gecikti keratalar her keze rast gelsin
oraları bilmiyorum ama darıcada yanımda 3 adet aldılar dün bende izmarite daldımGulumse
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
O bölgede bol bol Palamut çıktığını gördüm az önce rüyamda Smile Adam kamyonla hale getirmiş nereden çıktığını sorduğumda tuzla demişti
Rüyada olsa bu sene palamut bol olacak emareler bunu gösteriyor vanoz yavruları karadenizde yoğunmuş bir çeşit palamutun göstergesi olan sineklenmede yoğun şekildeymiş gırgır sahibi büyük reislerin ağzından
Zargana geçensenede gecikmişti B.çekmece güzelce hattındada henüz ilgilenecek kadar yok
Bul
H.A.R.U.N yazdı:O bölgede bol bol Palamut çıktığını gördüm az önce rüyamda Smile Adam kamyonla hale getirmiş nereden çıktığını sorduğumda tuzla demişti
Rüyada olsa bu sene palamut bol olacak emareler bunu gösteriyor vanoz yavruları karadenizde yoğunmuş bir çeşit palamutun göstergesi olan sineklenmede yoğun şekildeymiş gırgır sahibi büyük reislerin ağzından
Zargana geçensenede gecikmişti B.çekmece güzelce hattındada henüz ilgilenecek kadar yok

Geçen sene torik ve lüfer boldu. busenede palamutla çinekop olması gerek . inşallah olur. geçen sene kıyıdan pek verim alamadık.
Bul
maltepe kartal bostancı arası zargana yok ben baktım
alanda duymadım ama yakındır
ahmet beşiktepe
maltepe/istanbul
Bul
buradada zargana herzaman olur bu sene daha hiç görmedim duymadım tutan olmadı.
rapala kaşık suni yemlere musallat olmuyorlar hiç.
Bul
valla bizim buralarda da yok zargana kıyıdan topla tutulması çok zevkli oluyordu olsada tutsak.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:valla bizim buralarda da yok zargana kıyıdan topla tutulması çok zevkli oluyordu olsada tutsak.

evet abi daha görünmedi balık biraz önce iyi bastırdı yağmur dışardaudım balık varmı diye indim aşağı sucuk oldum valla yattı balık işleri herkeslerin Smile
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
hurriyet yazdı:oraları bilmiyorum ama darıcada yanımda 3 adet aldılar dün bende izmarite daldımGulumse

allahtan izmarit var üstad zargana darıcadaysa kartala 1 hafta sonra gelir yani değilmi Smiletabi sen bırakırsan Smilekolay gelsin rast gelsin
Bul
bostancı kucuk yalı arası ben de gormedım.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zargana ve mırmır zarganna 9 1,489 02-07-2013, 00:09
Son Yorum: Albatros-gr
  kefal,zargana,mezgit avlamak için yem ssevdim 3 1,930 25-09-2011, 17:11
Son Yorum: LeVrEkCi
  kuleli zargana acemikaptan 3 1,523 20-05-2010, 16:12
Son Yorum: FuRkAn *