Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı suda ne ararsan burda
benim mekan belli çorum çomar barajı yemim sazan için hamur yayın için sülük levrek için ise gümüş balığı.
ama ilk defa yayınnı bizim barajda tuttum. oda çok enterasan oldu kamış oltaya sülük takıp attım babamla suyun içinde gümüş balığı toplamaya çalışıyorduk birden bir baktım benim kamış bi eğiliyo bi düzeliko hemen koştuk azkaldı kamış suya gidecekti yani. neyse kamışı bi çekiyom karanlıkta görülmüyoda el fenerini bi tuttum sapsarı bi şey ilk önce balığı yılan benzettik ama çıkarınca baktıkki yayın .sazan nasıl geldi derseniz sazan sabaha karşı gelmiş ben çadırın içinde uyuyordum babam bana süpriz yaptı balığı kafesin içine koymuş uğur bizim kafese balık kendi kendine girdi diyo. levrekleride sabah rüzgar çıkınca kamış olta ile aldık .levreklerin bazıları küçük ama kancayı levrek yuttuğu için mecbur o küçükleride almak zorunda kaldık. ama çok güzel bir av oldu darısı isteyenlerin başına.GulumseHappy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
herşey sirkülere uygun.. helal olsun uğurum sen bu işi çözmüşsün kıskanmaya başladım seni ve babanı ...sahi babanın resimlerinide eklesene ilk resimde sazan ve yayın sarmaş dolaş süpersin uğurum daha büyüklerine inşallahAlkisAlkisAlkisAlkisuğurum sen bu sitenin kahramanısın
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:herşey sirkülere uygun.. helal olsun uğurum sen bu işi çözmüşsün kıskanmaya başladım seni ve babanı ...sahi babanın resimlerinide eklesene ilk resimde sazan ve yayın sarmaş dolaş süpersin uğurum daha büyüklerine inşallahAlkisAlkisAlkisAlkisvuğurum sen bu sitenin kahramanısın
saol abi tüm balıkçılara işallah
Alkis
Bul
uğur bereketli olsun ne zaman tuttunuz bunları güzel tebriklerAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:uğur bereketli olsun ne zaman tuttunuz bunları güzel tebriklerAlkis
dün gece yani perşembe akşamıGulumse
Bul
uğur tebrik ederim.yayında boy konusunda tereddüt ettim ama 2. foto ile son fotoda yayının limit üstü olduğu belli oluyor.tebrik ederim.bizim yayıncı kamil abiden önce sen atik davrandın.
selamlar.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:uğur tebrik ederim.yayında boy konusunda tereddüt ettim ama 2. foto ile son fotoda yayının limit üstü olduğu belli oluyor.tebrik ederim.bizim yayıncı kamil abiden önce sen atik davrandın.
selamlar.
abi yayın tam 78 cm her şeye uyuyoSiyirdimHappy
Bul
uğur maşallah merada balık bol,av süper geçmiş,en kötü avınız böyle olsun.babanada saygılar.paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Tebrik ederim Uğur,dediğin gibi tam çeşit çıkmış.
Bereketli olsun,rastgele..
Bul
tebrikler uğur,güzel av yapmışsınız.. Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi