Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalığı pişirmek de sanattır
ahmet abi gerçekten çok güzel bir anlatım,tek kelime ile harika...paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:ahmet abi gerçekten çok güzel bir anlatım,tek kelime ile harika...paylaşım için teşekkürler..

İlgi göstermenize ben teşekkür ederim..
Sizler yanılıyorsunuz.Ben harika anlatmadım.Bu Alabalık konusu o kadar güzel bir konu ki sadece doğruları söyleyince harika bir yazı çıkıyor ortaya..Yani maharet bende değil Alabalıkta......
Sevgiler....
Bul
Bir anlatım bu kadar güzel olursa pişen alabalık kim bilir nekadar lezzetlidir..Baby
Bzim yediğimiz alabalıklar besi balığı olduğu için o kadar lezzetli deil demekki, ama dediğiniz gibi kendimiz tutsak lezzeti daha farklı olacağı kesin..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Bir anlatım bu kadar güzel olursa pişen alabalık kim bilir nekadar lezzetlidir..Baby
Bzim yediğimiz alabalıklar besi balığı olduğu için o kadar lezzetli deil demekki, ama dediğiniz gibi kendimiz tutsak lezzeti daha farklı olacağı kesin..Smile

Değerli Adaşım...
Benim ifadelerim bu balığın , lezzeti de dahil olmak üzere , herhangi bir özelliğinin ancak dörtte birini ifade etmeye yeter.Gerisini ancak yaşayanlar bilir.
Sevgiler...
Bul
Afiyet olsun taze taze sunmus sunuz.elinize saglik paylasim icin tesekkürler.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
Bul
bilgiler için teşekkürler
Bul
Yaban Avcisi yazdı:Afiyet olsun taze taze sunmus sunuz.elinize saglik paylasim icin tesekkürler.

İlginize teşekkürler.Resimleri yemeden hemen önce çekerim.Dediğiniz gibi çok tazedir...))))
sevgiler...
Bul
lapsekilla yazdı:bilgiler için teşekkürler

Atilla Kardeşim...
İlginize ben teşekkür ederim...
Sevgiler...
Bul
teşekkürler paylaşımınız için.. manda tereyağını okuyunca şaşırdım..manda da alabalık da çok az var artık memlekette..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Ege yazdı:teşekkürler paylaşımınız için.. manda tereyağını okuyunca şaşırdım..manda da alabalık da çok az var artık memlekette..

Sayın Egemen Bey...

Dedikleriniz çok doğru.Demek ki az olan şeyler güzelliğini muhafaza ediyor.Bizler ise için çok büyük emekler vererek ulaşabiliyoruz bu güzelliklere...
Ben çocuklarımızın bütün bu güzellikleri gören son kuşak olduğuna inanıyorum ve bundan dolayı çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.
Sevgiler...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi