Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hollandadan Uskumru Avi
Selamlar ,Saygilar Dostlar.

05.07.2008 Hollanda da yakaladigim uskumrular. Kisaca Hikayesi.
Erkan kardesimin beni Cuma günü ögleden sonra aramasi ile Cumartesi günü sabah saat 04.00 de yola ciktik.Erkanin abisi Senol abim enisteleri Ibrahim ve benim de tanidigim Ridvan arkadas toplam bes kisiydik. Asa yukari 3 saat süren yolculugumuzun ardindan 7 gibi limana vardik. Saat 08.00 de acildik ilk avlanacagimiz bölgeye 08.45 gibi geldik. Hava acikti Su (aciklarda) soguk denilebilecek sekilde idi. hepimizde iyi denilebilecek bir ava daha imza atmis olduk. Ögleden sonra limana 15.45 gibi geldik.16.00 gibi geri dönüs icin hareket ettik ve 18.30 gibi evde idik.Gidiste otobanda tamir oldugu icin iki sefer yan yola girmemiz gerekti,ve yolculugumuz gidiste yarim saat uzadi.Simdi cektigim bir kac kareleri sizlere sunuyorum umarim beyenirsiniz.
Not : Fotolar cep telefonu ile cekilmistir.Pek güzel olmayabilir.
Erkan ve Senol abim.
[Resim: grnt000mi3.jpg]
Ridvan Ve Ibrahim abim.

[Resim: grnt001gr5.jpg]

Ben,Ridvan ve Ibrahim abim.

[Resim: grnt003zt3.jpg]
Diger balikci tekneleri.

[Resim: grnt004rl2.jpg]

[Resim: grnt006ei6.jpg]

[Resim: grnt007vf9.jpg]

[Resim: grnt008me5.jpg]

[Resim: grnt009jv0.jpg]

[Resim: grnt010hm4.jpg]

[Resim: grnt011vx6.jpg]

En güzel ve bereketli avlar sizlerin olsun.
Selamlar,Saygilar.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
Bul
Martilarin korkmadan tekneye gelip temizlenen baliklarin artiklarindan karinlarini doyuruyorlar.

[Resim: grnt013rb0.jpg]

Ve yakaladiklarim günün bereketleri.
[Resim: grnt014mf7.jpg]

[Resim: grnt015mq5.jpg]

[Resim: grnt016kq3.jpg]

[Resim: grnt017vs8.jpg]

En güzel ve bereketli avlar sizlerin olsun.

Selamlar,Saygilar.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
Bul
ibrahim balık turu mu düzenlemişler bol bol balık tutulmuş bereketli olsun rastgele.
Bul
Ellerinize sağlık,
çapariler de oldukça ilginç,
kısa ve toklu,
uskumru için çaparide nar çiçeği renk ilginç geldi,
ibo raporlarla harika oluyor muhabbet..balıklar muhabbet harika geçmiş..yanındaki arkadaşlara selamlar..paylaşım teşekkürlerAlkisRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Çok büyük bir tekne. Bununla balıkavı turları mı düzenliyorlar,yoksa ticari tekneye mi misafir oldunuz,çevrenizdeki diğer balıkçı tekneleri de ticariye benziyor. Amatörler için av turu teknesi ise harika.Keşke buralarda da böylesi olsa. Tam organizasyonluk.
Uskumrular da harika görünüyor.Bereketli ve afiyet olsun.Tezgahlarda dondurulmuş ithal uskumru haricinde yerlisine nadir rastlıyoruz.
Rastgele..
Bul
LeVrEkCi yazdı:ibrahim balık turu mu düzenlemişler bol bol balık tutulmuş bereketli olsun rastgele.

Sagolasin Nihat tesekkürler.Sizlere de rast gele.

Selamlar.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
Bul
ilerya yazdı:Ellerinize sağlık,
çapariler de oldukça ilginç,
kısa ve toklu,
uskumru için çaparide nar çiçeği renk ilginç geldi,

Tesekkürler sagolasin .Caparilerin ressimlerini cektim birazdan atarim.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
Bul
araphüso26 yazdı:ibo raporlarla harika oluyor muhabbet..balıklar muhabbet harika geçmiş..yanındaki arkadaşlara selamlar..paylaşım teşekkürlerAlkisRose
Tesekkürler sagolasin Hüseyin abim.Aleykümselam,Rast gele.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
Bul
Lakerda yazdı:Çok büyük bir tekne. Bununla balıkavı turları mı düzenliyorlar,yoksa ticari tekneye mi misafir oldunuz,çevrenizdeki diğer balıkçı tekneleri de ticariye benziyor. Amatörler için av turu teknesi ise harika.Keşke buralarda da böylesi olsa. Tam organizasyonluk.
Uskumrular da harika görünüyor.Bereketli ve afiyet olsun.Tezgahlarda dondurulmuş ithal uskumru haricinde yerlisine nadir rastlıyoruz.
Rastgele..

Sayin Mehmet abim ilk öncelikle ben tesekkür ederim sagolasin.Tekneler amatörler icin özel kalkiyorlar her gün amatör balikci cikarirlar denize.Sizlere de rast gele.

Saygilar,Selamlar.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çaparide Uskumru, Kolyoz, avlarım, yöntemlerim, uygulamalarım. Torik Orhanbaba 46 6,250 06-12-2012, 14:41
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  2010 yılı tekrar saroz 2 günlük avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, uskumru semihkaptan 17 4,245 11-06-2010, 13:34
Son Yorum: dincobey
  15,06,08 - Gümüş + kolyos ( uskumru ) ilerya 25 5,185 27-07-2008, 11:08
Son Yorum: kovboy

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi