yalova tatar yazdı:way esk tim yine malın gözüne vurmuşsunuz.arabım bereketli olsun açılış maçılış farketmez .nasipte ne varsa o olur.ama kısa şortlarla resim çekiliyonuz bari çoraplarıda çıkarın , 5 yaşında çocuklar gibi siniz.yinede tebrikler ,yeni makina yı iyi günlerde kullan
şimdi alttaki resime dikkat özellikle çoraplara heheheheheheheheh..sağolasın abi valla korku dağlara bekçi şortları bile korka korka giydik öldürülen iki kene var dikkat
istavritci yazdı:hüseyin tebrikler gerçekten güzel kareler seyrettirdin bize güzel balık almışsınız .ileri
der daha iyilerine inşallah.afiyet olsun rast gelsin avınız daim olsun
teşekkür ederim mehmet ali abim..hep beraber daha büyüklerine...
tebrikler sezonu açmışsınız.Ben daha gidemedim ve galiba gidemeyeceğimde.her taraftan kene haberleri geldikçe gidesim gelmiyor.böyle giderse ancak denizde tutacağız .tatilden tatile yani.
SerenaY66 yazdı:tebrikler sezonu açmışsınız.Ben daha gidemedim ve galiba gidemeyeceğimde.her taraftan kene haberleri geldikçe gidesim gelmiyor.böyle giderse ancak denizde tutacağız .tatilden tatile yani.
İlker o kadarda kendimiz korkutmayalım, dikkatli olduktan sonra herşey yolunda demektir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Halilibrahim ER yazdı:Hayırlı, uğurlu, bereketli avlar.
O balıklardan denizede gönderin.
Biz balonlardan ve kıyıya ağ atanlardan mahvolduk.
RASTGELE.
Halilibrahim bey öncelikle siteye hoşgeldiniz, ağ atanlardan herkes şikayetçi ama yasal olarak ağ atıyorsa yapacak bir şey yok, kaçak av yapıyorsa hemen jandarmaya haber ver..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yaww ben bu raporu nasıl kaçırmışım hüseyin valla sezon açılışı diye birkaç kez gördüm ama çok cevaplı diye eski konu heralde dedim açmadım bile.
film gibi olmuş valla bayıldım doğa macera hepsi güzel olmuş resimlerde gerçekten çok orjinal çekilmiş olanlar var.
sezonunuz hayırlı olsun bereketli olsun daha güzel avlara inşallah rastgele