Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levreğe Hazırlık
Şahsi bir fikrim yok ama tecrübesi olan arkadaşların önerisini dinlemekte fayda var
Bul
HIDIR yazdı:hepsi çok güzel görünüyor ama canlı yemden vaz geçemem

Hıdır kardeşim zokalarla canlı yengeç,mamun,madya ile kıyıdan bırakma,ayrıca duruma göre canlı balık ile şansımı denemek istiyorum.Saygılarımla,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
canlı ispari , bayılıyor mübarek hayvan. hiç dayanamıyor
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
rastgele orhan abi inşallah güzel bir trofe alırsın hayırlı olsun takımlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
ALTAYLI yazdı:Orhan'cım az biraz ak kaşık ve altaki 6,5 luk silikonlar iş yapabilir diğerlerini bence deneme bile hatta sana tavsiyem 12'lik simli ve oynar gözlü silikon olucaktır. Diğer siilikonlar ise melenur istavrit, kolyos gibi balıklar için kullanılıyor sana bol şanslar dilerim kısmetin bol olsun
ercan abi bence hepsi denenebilinir senin hiç deneme bile dediğin sunilerden orta en alttaki silikonla ben ne levrekler aldım biliyorsun.ayrıca faruk reisin dediği gibi ufak ispariye hayır diyecek levrek görmedim daha ama canlıda durarak yada çok çok yavaş avlanmak lazım ki yem yüzebilsin,yem dönerse asla balık alınamaz.
Bul
Orhan abi hayırlısı olsun inşallah istediklerini vede gönlünden geçenleri tutarsın..Gulumse
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhan bey rast gelsin ben boş dönmeyeceğine inanıyorum ama senden bir ricam hangi takımla tutarsan balıkla o takımın fotoğrafını çekermisin.çünkü malzemenin hepsi birbirinden güzel AlkisGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
ya bu ispari buralarda iş yapmıyor,ama bu kubbeslerin ufağı oldumu affetmiyor,
2-3 yıl önce canlı likkos la çok güzel levrek alıyordum,o zamanlarda çok iyi balık alıyordum, tekli iğne kurşun şamandıra h.bir şey yok,canlıyı salıp bekliyordum...iri zargana turna levrek,bazende sinaarit....ama şimdi araki bulasın,rapalayla,kıyıdan kiloluk sinarit çekiyordum,şimdi o meralarda sinaritin s si bile yok Smilelevrek yok,bazen nadiren zargana...
orhan abi senin meranda levrek bol olur inşallah,şöyle güzel bir av raporu verde,gözümüz gönlümüz açılsın...sana şimdiden rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
orhan roglou ların güzel... gözleri oynuyomu onlarında
bana arap hediye etti bi tane gözleri oynuyo bende onu denicem
pazartesinden sonra
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
istavritci yazdı:orhan bey rast gelsin ben boş dönmeyeceğine inanıyorum ama senden bir ricam hangi takımla tutarsan balıkla o takımın fotoğrafını çekermisin.çünkü malzemenin hepsi birbirinden güzel AlkisGulumse

M.Ali bey ilk denemelerimi ve izlenimleri anlatayım.Öncelikle bilinmesinde fayda var ben bunları 2.5Mt lik plastik kürekli teknede kullanıyorum hem kürek çekmek hem sırtı yapmak gercekten zor ikinci fotodaki raglou ya gelen balık benim hatam yüzünden misinayı kopararak raglouda götürdü oldukca kallaviydi nasip değilmiş.Birinci fotodakine gelen balık yarı yolda bıraktı,mavi olan raglouda gelen balığı plastik tekneme takılmak suretiyle düşdü.balıkların ikiside istavritin büyüklüğünde olabilirler göremedim.Yeşil rengli rapalayla çok dolaşdım verim alamadım.Önümüzdeki hafta denemelere devam.Saygılarımla rasgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levreğe devam harun77 20 3,781 28-11-2010, 19:50
Son Yorum: Dr.Güner
  yalovadan levreğe devam harun77 27 4,546 21-06-2010, 14:21
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi