Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalamarcılar buraya
ANTALYALI07 yazdı:sağlık olsun abi Smileahmet abiyede dokunuyormu acaba bunlar Smile

uzunun canı isterse dokunmaz hehehehehehehRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
memoli3579 yazdı:abi şu av raporunun yer ve yapılışını anlatırsan sevinirim daha önce hiç kullanmadığım bir takım sadece derin suda mercan avlaken oltama takıldı kalamar .afiyet olsun oltan hep dolu olsun

Mehmet kardeşim yerim sabit olduğu için yazmıyorum,oltaya gelince iki şekilde avlanıyorum.ilki balığa takılıyorsam kalamar rapalasını bir adet fırdöndüden yukarı bağlıyorum yemi bozmayacak şekilde ikincisi üç köstekli olta gibi hazırlıyorum üç değişik rengli kalamar rapalası,tekne ile cıktığımdan capa atmıyorum olta dibe ulaşıncaya kadar eli bir aşağı bir yukarı hareketler vererek ava devam ediyorum kalamar oltaya atladığında ağırlığından anlaşılıyor.Saygılarımla,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi iki ay önce marmarada bizde çapari yaparken yakaladık ahtapotun ızgarasıda oldukça lezzetli olur insanı imrendiren resimler afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Bu kalamarın kokusuna tadına hayranım balıkçı restoranlarından gelen buram buram kokusu yokmu .... keşke bizim buralardada çıksada sırf bu canlıya av yapsam
Abi teşekkürler paylaşıma hazır bulmuşken kalamarı asıl abi
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Bu kalamarın kokusuna tadına hayranım balıkçı restoranlarından gelen buram buram kokusu yokmu .... keşke bizim buralardada çıksada sırf bu canlıya av yapsam

Bende aynen söylediğin gibi takılıyorum,gündüz kalamar,ahtapot gece balığa.
Bornova - izmir
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Bu kalamarın kokusuna tadına hayranım balıkçı restoranlarından gelen buram buram kokusu yokmu .... keşke bizim buralardada çıksada sırf bu canlıya av yapsam
Sarıyerden dönüşte o koku benide bitiriyor .özellikle kireçburnundan geçerken.
Bul
orhan bereketli ve afiyet olsun,kalamarın tadı çok güzeldir,ahtobot bir sefer antalyada yakaladım fakat yapmasını bilemedigim için yagda kızartım nohut gibi sert oldu dişlerimi nerdeyse kıracaktım tabiki ziyan oldu tadını bilmiyorum tadı kalamara yakındır herhalde.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Ahmet kardeşim ahtapot kalamardan daha lezzetli diyebilirim tabiki damak zevki farklı oluyor ahtapotun en önemli kuralı çok iyi vurarak yumuşatmak köpüğü kayboluncaya kadar yoğurmak diyebilirim.Daha sonra kısık ateşde 1,5-2 saat kadar pişecek,bundan sonra nasıl tüketeceğin kişiye kalıyor.saygılarımla.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
eline sağlık babacım, afiyet olsun, babam diye demiyorum ama elinden herşey gelir, deniz mahsulleri konusunda, gerek tutma aşamasında, gerekse sofraya hazır hale getirmesi aşamasında her şeyi bilir. Bu da onlardan sadece bir örnek Smile
Bul
Orhan abi şu vurma işini bir aydınlatsan elimize alıp yere taşamı çarpıyoruz yoksa sopa alıp dövüyormuyuz
2 saat suda kaynatıyoruz değilmi
olduda denk gelirse ziyan etmeyelim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uzun oltacilar buraya!!!!! AFALA 10 2,455 18-09-2008, 16:31
Son Yorum: cilingoz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi