Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalamarcılar buraya
Arkadaşlar kalamarın avcılığı ayrı lezzeti ayrı güzellikte son bir haftada yaptığım avları sizlerle paylaşmak istedim,daha bolları sizlerin olması dileğimle,rasgele.
-1 foto değişik renglerde kalamar rapalası
-4 foto kalamarın sırtından çıkan şeffaf jelatinimsi madde
-5 foto kalamarın temizlenmiş hali
-7 foto araya ahtopotda girdi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
temizlenene kadar görünüşler ii deil temizlenmiş hali iyi gözüküo tadını bilmem sana afiyet olsun hemşom...orhan abim bu kalamarın temizlenişinide anlatsan benim gibi bilmeyenler için iyi olur gibi gelio.. video daha hoş olurRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Afiyet olsun.Süper! 6. resmi alayım benSiyirdim
Yanına birazda tarator koyarsanız daha da güzel olur. kalamar keşke buralardada olsa.
Bul
araphüso26 yazdı:temizlenene kadar görünüşler ii deil temizlenmiş hali iyi gözüküo tadını bilmem sana afiyet olsun hemşom...orhan abim bu kalamarın temizlenişinide anlatsan benim gibi bilmeyenler için iyi olur gibi gelio.. video daha hoş olurRose

Hüseyin temizlemesi,balık temizlemesinden daha kolay işaret parmağınla baş parmağını kalamarın başının yanından vucuduna doğru sokup başı dışarı doğru çekiliyor iç organlarıyla birlikte geliyor,derisini ise kolay soyuluyor.lezzetine gelince kişiye göre değişirsede bence nefis,ayrıca ahtopotun soteside nefis oluyor.Saygılarımla.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hüseyin temizlemesi,balık temizlemesinden daha kolay işaret parmağınla baş parmağını kalamarın başının yanından vucuduna doğru sokup başı dışarı doğru çekiliyor iç organlarıyla birlikte geliyor,derisini ise kolay soyuluyor.lezzetine gelince kişiye göre değişirsede bence nefis,ayrıca ahtopotun soteside nefis oluyor.Saygılarımla.

[COLOR="Red"]
afiyet olsun orhan abimmmmmmmmmmm
[/COLOR]Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ekmekçi bana bi kalamar kızartma bide ahtapot şiş yap gerisi benden söz.Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
araphüso26 yazdı:temizlenene kadar görünüşler ii deil temizlenmiş hali iyi gözüküo tadını bilmem sana afiyet olsun hemşom...orhan abim bu kalamarın temizlenişinide anlatsan benim gibi bilmeyenler için iyi olur gibi gelio.. video daha hoş olurRose

orhan abi maşallah çok bereketli olmuş,akya avcılığınınen güzel yemidir..bu kalamarlar..
abi bi ara dene bence kalamarı gören akya kesinlikle dayanamaz atlar...abi bu 6.resimi bende çok sevdim Smile

hüseyin abi kalamar,ahtapot,karides,istakos,midye,denizin afrodizyaklarıdır,çok faydalı ve lezzetlidirler,fındık gibi yani Smilebilgin olsun abi,saygılar..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

tadından yenmez valla sosuda olursa.
Bul
Denizden sofraya kadar devam eden rapor için teşekkürler Orhan Bey,
Bereketli olsun..Gulumse
Bul
orhan abi eline emeyine saglık,,,,
işte denizimizin lezzeti ,,,,,of of uzun zamandır kalamar yemiyordum orhan abi şimdi aklıma girdi ,,,,afiyet olsun,,,Alkis
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uzun oltacilar buraya!!!!! AFALA 10 2,455 18-09-2008, 16:31
Son Yorum: cilingoz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi