Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkiye organizasyonu
ilker abi süper oldu,benim bahsettiğim resimler de bunlardı işte Smileşu manzaranın güzelliğine bakın yav,valla kaçmaz bu organizasyon,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
biraz daha uzaktan bakalım.google earth den

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
saol be ilker oltaları havaya atacaz artık ufo yakalamak için Smile))
Bul
süper komıktiii eğlendirdin bizi ilker abi..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Arkadaşlar süper oldu hem tatil hem balık hem tanışma ve kaynaşma artıııııı UFOlar Bobo Happy Hehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:saol be ilker oltaları havaya atacaz artık ufo yakalamak için Smile))

valla nihat ben o haberin başlığına bakınca aklıma ayılar ve domuzlar geldi.heralde dedim.akşam kampı bastılar.ama değilmiş.o çevrede bol domuz var.özellikle kapıdağın içerlerinde.
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
artık nihatın dediği gibi balığımı tutarız yoksa ufoyumu .orasını bilmiyorum.taaaaaa 1995 yılında yaşanmış bir olay.ufo varsa da şimdiye çoktan gitmiştir.hep aynı yerde tatil yapacak değiller ya.Smile
Bul
SerenaY66 yazdı:artık nihatın dediği gibi balığımı tutarız yoksa ufoyumu .orasını bilmiyorum.taaaaaa 1995 yılında yaşanmış bir olay.ufo varsa da şimdiye çoktan gitmiştir.hep aynı yerde tatil yapacak değiller ya.Smile

Sağlık olsun be ilker nasibimizde ne varsa onu alırız...Balık olmuş Ufo olmuş ne farkeder..Gulumse
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ben hazırım arkadaşlar manisa ekibi fire verirmi şimdiden bişey söylemek zor ama belkide
daha kalabalık bir ekipte olabilir zamana bırakalım benim takıldığım zaman beş ay nasıl geçer harika bir ortam ve muhabbet olacak şimdiden sabırsızlanıyorum ben şarkıları
çalışmaya başlayayım arap hüsoyla beraber ve solo şarkılar bizden selamlar olsun.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:ben hazırım arkadaşlar manisa ekibi fire verirmi şimdiden bişey söylemek zor ama belkide
daha kalabalık bir ekipte olabilir zamana bırakalım benim takıldığım zaman beş ay nasıl geçer harika bir ortam ve muhabbet olacak şimdiden sabırsızlanıyorum ben şarkıları
çalışmaya başlayayım arap hüsoyla beraber ve solo şarkılar bizden selamlar olsun.

Aman İsmail derslerine iyi çalış Bu kez cüri kalabalık nede olsa Türkiye Org.nu. Seni benim ekibin listesine alıyorum. Arkadaşlar şöyle şarkıları kendinize söylemeye başlayın YOK SENSİZ OLMAZ. Böylelikle geniş katılım sağlayalım hadi bakalım. Erdek süpermiş Yücel'in eski fotoları da geldi Bu arada İlker her zamanki gibi süpersin abicim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  9 eylül izmir-türkiye ALTAYLI 21 4,084 13-09-2011, 22:31
Son Yorum: cilingoz
  Avrupa ve Türkiye sevimli34 16 4,082 10-03-2011, 00:57
Son Yorum: Albatros-gr
  Türkiye Amerika olsaydı nasıl olurdu fish or die 15 2,835 05-09-2009, 10:15
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2047 yılında Türkiye :) fish or die 16 2,952 23-08-2009, 02:19
Son Yorum: murki
  bastır Türkiye balıkcı uğur 36 5,475 02-04-2009, 12:42