Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkiye organizasyonu
ANTALYALI07 yazdı:turan köy ün resimlerini daha önceden erden abinin paylaşımında görmüştüm..gerçekten çok güzel bir mekan,çadır filen süper olur,orda birde zıpkınla dolaşmak var,ekime kadar inşallah bir şeyler ayarlayabilirsem bende gelmeyi çok isterim.2-3 gün orda bol muhabbet,gece ateş başında yemek oh missss...inşallah bakalım..
aytekin bende duruma göre zıpkın takımı getirmeye çalışırım da sen şimdiden ayar yapmaya çalış ismini yazdır listeye böyle güzellik olmaz bir anda herkesle tanışmak güzel olur.
Bul
1.konuya kesinleşen isimleri ekledim aklıma geldikçe ve yeni isimler geldikçe eklemeye devam ederiz tarih belli oluncada yeni konu açarız.
Bul
4-5 ekim erdek [SIZE=3]uygunmudur arkadaşlar bayram sonu olyor bayramda sağa sola tatile giden olurmu acaba ben kendime en uygun olanı yazdım 4-5 ekim bayram tatilinin sonu oluyor ekimin 2 si perşembe bayramın son günü büyük ihtimal o tatile cuma da eklenir yani eğer herkese uyarsa 4-5 ekim olsun olmadı 18-19 ekimde uyar.tarihide biran önce belirleyip olayı bitirelim isim almaya başlayalım yorumları alalım [/SIZE]
Bul
Nihat dönüşlerde problem yaşamayalım dediğin gibi bayram sonu herkes dönüş yapacak trafik yoğunluğu falan benimki bir fikir...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
nihat abi bende bir organizasyonda herkesle tanışma fırsatıdır diye düşünüyorum,ne yapıp edip iç işleri bakanından izin koparcam,senelik izinide 1 hafta bırakırım ekime o zaman benim iş olur gibi Smileinşallah allahtan bir mani çıkmassa kısmet olursa diyelim..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Haydi benim ekip İzmir marşını söyleyeceğiz daha isimler gelmeye başlasın. Yörük efe Muharrem kayda alındı.
1.ALTAYLI Ercan MERTBİLEK
2.Yörük Efe Muharrem
3.Bahriyeli İsmail
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Nihat dönüşlerde problem yaşamayalım dediğin gibi bayram sonu herkes dönüş yapacak trafik yoğunluğu falan benimki bir fikir...
evet bayram dönüşüne yakalanmak var birde orasıda kalabalık olabilir o tarihlerde o zaman 18-19 ekim nasıl yaww bana uyulması zorunlu değil tabii buda var ben kendime uyan çalışmadığım tarihleri yazıyorum yoksa ben gelemeyeceğim Snifsinf
Bul
ANTALYALI07 yazdı:turan köy ün resimlerini daha önceden erden abinin paylaşımında görmüştüm..gerçekten çok güzel bir mekan,çadır filen süper olur,orda birde zıpkınla dolaşmak var,ekime kadar inşallah bir şeyler ayarlayabilirsem bende gelmeyi çok isterim.2-3 gün orda bol muhabbet,gece ateş başında yemek oh missss...inşallah bakalım..
aytekin kavak ağaçlarının içinde çadır kurma alanı,çeşme,ve tuvalewti mevcut
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
LeVrEkCi yazdı:AlkissüpersinizAlkisgelemeseniz hertarafa pantolon balığı resmi koyacaktım Siyirdim
haydi iyi geceler ben kaçtım.
bu arada fish or die sende ne yap et orada olmaya çalış lütfen.zaten isim listesini sormadan hazırlayacağım Gulumse

nihat abi ben istemezmiyim sanıyosun Allah nasip ederse elimden gelen herşeyi zorluycam.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ilker ekim erdek organizasyonuna seni ve kamil abiyide yazacam hiç şansınız yok haberiniz olsun Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  9 eylül izmir-türkiye ALTAYLI 21 4,092 13-09-2011, 22:31
Son Yorum: cilingoz
  Avrupa ve Türkiye sevimli34 16 4,094 10-03-2011, 00:57
Son Yorum: Albatros-gr
  Türkiye Amerika olsaydı nasıl olurdu fish or die 15 2,837 05-09-2009, 10:15
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2047 yılında Türkiye :) fish or die 16 2,954 23-08-2009, 02:19
Son Yorum: murki
  bastır Türkiye balıkcı uğur 36 5,488 02-04-2009, 12:42