Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Erdek benim için de daha cazip en azından değişiklik olur.Ekim ayı çok ideal Yücel'den detaylı bilgiler gelmeye başlarsa sanırım konumuzda derinleşmeye başlar. Ben yine de Ada'nın fotoğraflarını ve diğer hususları konuşucam
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bencede erdek daha iyi olur hem herkese daha orta hemde erdek o aylar hem karagöz hemde çinekop bol yapıyor.
ulaşımda kolay izmire ulaşım uzak ve izmirdede malzemelerle adaya geçmek sanırım zor olur.
erdek için yücel büyük tekne var akrabamda diyor kırmaz beni diyor masrafları karşılarız dedim yeterki yiyecek balık çıksın,çadırımıza yasak diyen olmasın wc gibi sıkıntılar olmasın ki bunlar olmaz dedi orada sorun yok dedi.
ve en güzeli erdek izmire,ankaraya,istanbula,eskişehire hemen hemen aynı mesafede bursa,yalova,izmitede yakın sayılır.
Kesinlikle katılıyorum ilk bilgiler harika birde bizim teknelerden ayarlayabilirsek akşam sabah sırtı için olay uçar valla
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
erdek ve foça ikisindende resimler ve doneler gelsin süper olucak süperrrr,resimleri görürüz bilgileri alırız eğer patronunda varsa bi fikri çanakkale gibi mesela ondanda alırız doneleri, daha sonra oylama yapabiliriz, herketen görüşler gelince.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 209
Konuları: 14
ya şu konuyu anlayamadım geniş olarak yeni bir sayfada org. hakkında bilgi verilirse daha iyi olur.bursa,izmir.yalova karışık ortalık
memoli İZMİR/1979
memoli ekşm başında türkiye org. yapıcaz yer tartışması var şuanda foçada bir ada yada erdek şuanda ön planda, daha tartışmalar sürüyor. yerlerin fotoları ve imkanları gelince netleşicek kesin olarak.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 209
Konuları: 14
fish or die yazdı:memoli ekşm başında türkiye org. yapıcaz yer tartışması var şuanda foçada bir ada yada erdek şuanda ön planda, daha tartışmalar sürüyor. yerlerin fotoları ve imkanları gelince netleşicek kesin olarak.
tamam şimdi anladım ben bu tartışmaya girmeden takip edeyim büyüklerime bırakıyorum yer önemli değil ama zaman mesailer iş durumu uyarsa fizana gelirim
memoli İZMİR/1979
memoli3579 yazdı:tamam şimdi anladım ben bu tartışmaya girmeden takip edeyim büyüklerime bırakıyorum yer önemli değil ama zaman mesailer iş durumu uyarsa fizana gelirim
Memoli organizasyon için önümüzde uzun bir zaman dilimi bırakıyoruzki arkadaşlar olarak kendinizi ayarlayın. Sen bu arada başka çocuk olayına girme istersen. geçene katılamamıştın
yer konusunda ercan abinin ve yücel abinin önerileri çok güzel herkes resimlere raporlara göre fikrini söylicek mehmet bakalım güzel olucak inşallah.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu konu unutulmaz arkadaşlar herkes yazsın düşüncesini ekim ayı için ne dersiniz hiç olmazsa tarih belli olsun