Yorumları: 6,533
Konuları: 144
23-05-2008, 18:39
(Son Düzenleme: 23-05-2008, 18:41, Düzenleyen: H.A.R.U.N.)
Önce yer ve zaman diyorsunuzda tamam oda belli olacak kararlaştıracağız hep beraberdeee ne yani yerine ve zamanına göremi kimse gelip gelmeyeceğini belirtecek arkadaşlar en azından 3 ay var dile kolay 3 koca ay bu günden herkez işyerini ayarlayabilir derki şu şu tarihte 3-4 gün izin istiyorum veya o günler için 3 ayın muhtelif zamanlarında fazla mesai yapabilir ben bilmiyorum ama isteyen her türlü şartlarda 3 ay sonrasına kararlaştırılan güne kendini ayarlayabilir bu konudaki bahaneleri benim aklım almıyor hemide kendini yazmayanları ben yazıcam
İlker birkere kesin geliyorsun abicim en kafaya seni yazıcağız Doktor sende aynı aytekin sende durun bir listelemeye başlayalım
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yaww organizasyonu antalyada yapacaz desek kim nasıl gelecek yada sivasta yapsak kim nasıl gidecek onu demek istedim olasılıklar izmir,yalova,eskişehir,belki çanakkale,bursa,istanbul
bana hepsi uyar zaman zaten malum birhafta uyar bir hafta uymaz benim belli durumum.
ben bana uyan hafta sonu bu yazdığım şehirlerden ve yakın çevresindeki şehirlerden herhangibiri uyar çok çok istisna bir durum olmadıkça ben seve seve en başta gelirim o ortam o muhabbet hayatta belki 1 kere yaşanacak.
harun listeye oktayı başa yazmak lazım
bakın birazda olayı anlatayım bari:
cuma günü toplanacağımız yerde toplanmaya başlıyacağız oltalar atılacak akşamına çadırlar hazır olacak mangallar yanacak sazlar çalmaya başlıyacak hem olta suda olacak hem mangal,su,1a daha ne olsun arkadaşlar yaww eğlencemi eğlence balıkmı balık,gırgır şamata bir organizasyon kaçıran çok şey kaçırmış olacak haberiniz olsun herkes taşın altına elini koyacak artık.hanımından izin alamayan varsa site adına izin ricası yazalım 1 sayfa herkes okutsun eşine , acısın kocasını göndersin
Nihat anyalyaysa antalya sivassa sivas camiamızın kestiği parmak acımayacak 3 ay öncesinden neresiyse artık niyetine girip oraya o güne hazırlanacağız
Oktayın busefer hiç kaçarı yok hehe
H.A.R.U.N yazdı:Nihat anyalyaysa antalya sivassa sivas camiamızın kestiği parmak acımayacak 3 ay öncesinden neresiyse artık niyetine girip oraya o güne hazırlanacağız
Oktayın busefer hiç kaçarı yok hehe
yok yaww sivasa kaç kişi gidebilecek o yan gelir hehee en iyisi çanakkale bence oktay mecbur gelecek hatta bi ara siteye biryerin linkini koymuştum oraya çadır kurmaya bakiim nerede o link bulmaya çalışayım.
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=4323
buraya benim ortak gidip çadır kurdu harika biryermiş sazet saroz başka bir alem denizi balığı süper.
Az önce bir asrkadaşa rastladım güzelcede mudanya taraflarına gidecekti akşam vapuruyla 8 kiloluk levrekler almışlar
saol be harun
LeVrEkCi yazdı:saol be harun 
sen sivasa gelmezmisin al sana sivastada levrek çıkıyormuş

ama mudanya işi gerçek zaten burayada rapor gelmişti
H.A.R.U.N yazdı:sen sivasa gelmezmisin al sana sivastada levrek çıkıyormuş 
ama mudanya işi gerçek zaten burayada rapor gelmişti
gürhan bi kendine gelsinde yaparız bi operasyon oraya ben hazırım hafta içi direk ido ile mudanyaya