Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir videoları
araphüso26 yazdı:harunum inşallah berabercede yaparız buna benzer bi muhabbetRose

İnş.Hüseyin çokda iyi olur
Bul
sarıkadir26 yazdı:İNŞ BİGÜN ESKİŞEHİR VEYA BAŞKA Bİ YERDE TOPLU ORGANİZASYONLAR YAPMAK İSTERİM BİR BALIKÇIDAN BİR BALIKÇININ ÖĞRENECEĞİ ÇOK ŞEY VARDIRR.40 KİŞİLİK MUHABETE DOYUM OLMAZ.ÇOK GÜZEL OLMUŞ YALOVALI TATAR İYİKİ GELDİN ESKİŞEHİRE.AlkisDOSTLUĞUMUZ HER ZAMAN BAKİ OLSUN....!!!!!!!!!!!!!!

Gerçekten iyiki gelmiş yoksa Hüseyinin sizden bahsettiği halde göremiyorduk burada
Ayrıca hoş geldiniz
Ayrıca küçük harfle yazarsak yazılarımızı daha iyi olur
Bul
ben sadece misafirdim yaw bişi yapmadım sadece resimledim .yedik,içtik,yattık.he he heHappy
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:ben sadece misafirdim yaw bişi yapmadım sadece resimledim .yedik,içtik,yattık.he he heHappy

zaten emekli olduktan sonra hayat ye iç yat tan ibaret değilmidir.
keyfini çıkaracaksın.erden abi emekli olmadan başlamışsın ama en güzelini yapıyon.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
yalova tatar yazdı:ben sadece misafirdim yaw bişi yapmadım sadece resimledim .yedik,içtik,yattık.he he heHappy

Tatarım biz napma gittik oraya bi yimee bide uyumaaaaHappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bütün arkadaşlar hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi bildiririm saolun varolun....
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hey gidi günler hey ,,,,,,,AlkisSeerfAlkisWinkWink
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
ottoman fishing team yazdı:hey gidi günler hey ,,,,,,,AlkisSeerfAlkisWinkWink

noldu taykanım çok iç çekmişsin hayırdır bir anınmı aklına geldiRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
taykanda heveslendi galiba fakat imrenilmicek gibide değil.seyrettikçe seyredesi geliyor insanın.işallah büyük bi buluşma gerçekleştiririz hep beraber.Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Taykanın dediği gibi hey gidi günler hey tatlı suyu özlemişim benide eskilere götürdünüz yayın için sabahladığım günleri kamp ateşini isli caydanlıktaki çayın tadını özlemişim.Her yönüyle mükemmel olmuş,emeği geçenlere teşekkürler.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sadece balık avı videoları LeVrEkCi 1 4,017 21-12-2007, 19:54
Son Yorum: Boğaziçi
  Matt Hayes Videoları Download edebilirsiniz deniztutkunu 0 1,542 06-07-2007, 16:36
Son Yorum: deniztutkunu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi