Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
irfan 35
irfan bey aramıza hoş geldiniz.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
37/2 sirküler ???????? sitede bulamadım kanun yönetmelik tüzük vs uygun olmaksa sorun yok
Bul
irfan abi aramıza hoşgeldiniz 37/2 sirkülerin içeriğine buradan bakabilirsin amatör balikçilik kuralları ile ilgili. http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=852
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
irfan bey hoş geldiniz .
Bul
İrfan bey hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dilerim. Ekmekçi sana detaylarını aktaracaktır. Sitemizi iyice dolaşmanızı öneriirim. Çok keyif alacağınızı umuyorum
Bul
İrfan aramıza hoşgeldiniz...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
irfan35 yazdı:abi (orhan abi) sayende bende bu siteye hızlı bi giriş yaptım. Bana hoşgeldin diyenlere teşekkürler Alkis herkese selam ve saygılar ben tabiki iyi bir balıkçıyım karadeniz hariç bütün denizlerde avlandım en iyiside iskenderun körfezinden 120 mt lik ağla yaptığım avdı o yörenin tabiriyle çatalkuyruklar 1-2 kiloluk akyalardan 8-10 cıvarı tuttuk en son orhan abiyle çıktık onlarıda dün rakıyla götürdüm sağol orhan abi buz akülerini ayarladım önümüz malum yaz lazım olacak

Kendi emeğimizle tutulan balığın balığı götürmenin zevki başka,hele mercan,karagöz varsa afiyet olsun İrfanım.Seerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi