Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekneci dalgıç olayı
dalarak av yapan arkadaşlardan bir ricam var lütfen şamandırasız dalmayın ve lütfen dalacağınız yere bot veya tekne ile gittiyseniz orada oltacı varsa çapayı nereye bırakacağınızı sorunuz.
benim merada gelip çapayı tam levrek suyuna atıp şamandırasız dalanlar oluyor hem balık suyu bozuluyor hemde dalan kişiyi göremiyoruz kaza olacak diye tedirgin oluyoruz.
lütfen bunlara dikkat edelim teşekkürler.
Bul
Tamam Nihat dikkat ederim Smile
Bul
aman harun abi mazallah seni levrek diye yakalamasınlar ondan sonra Smile dalarken dikkat et ne olur ne olmazSmile yakalayan kişi içinde hüsran düşünsene adam ne umutlarla çekiyor seni sonra karşısında sen herhalde tüm dünyası kararır.

bunlar işin şakası ama gerçekten nihat abiye hak vermemek değil bu konulara dikkat etmesi gerekiyor dalan kişilerin
Bul
boranmursel yazdı:aman harun abi mazallah seni levrek diye yakalamasınlar ondan sonra Smile dalarken dikkat et ne olur ne olmazSmile yakalayan kişi içinde hüsran düşünsene adam ne umutlarla çekiyor seni sonra karşısında sen herhalde tüm dünyası kararır.

bunlar işin şakası ama gerçekten nihat abiye hak vermemek değil bu konulara dikkat etmesi gerekiyor dalan kişilerin
Ya Mürsel ben öyle denizde falan dalamıyorum okyanustan aşağısı kesmez beni 20-30 mt dalmazsam stres basıyor hem 20 kilo ve üzerlerine zıpkın atıyorum yani merak etme bu sular klasmanım değilSmile

Haa aklıma geldi bu hafta sonu 2 dalgıç vardı güzelcede adamlar şamandrası şamandrada bayrakları olduğu halde bir sürat teknesi aniden burundan çıktı ve kıyıya yakın hız kesmeden devam etti dalgıcın birinin 6-7 mt yakınından geçti birde böyle tekneciler var

Ayrıca açıklardan hızla gelen sahil güvenlik balık tutan 10-15 teknenin içinden bir tekneyi öptü galiba öpülen teknenin morali bozulduki 10 dkk sonra tası tarağı toplayıp kıyıya döndü
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ya Mürsel ben öyle denizde falan dalamıyorum okyanustan aşağısı kesmez beni 20-30 mt dalmazsam stres basıyor hem 20 kilo ve üzerlerine zıpkın atıyorum yani merak etme bu sular klasmanım değilSmile

Haa aklıma geldi bu hafta sonu 2 dalgıç vardı güzelcede adamlar şamandrası şamandrada bayrakları olduğu halde bir sürat teknesi aniden burundan çıktı ve kıyıya yakın hız kesmeden devam etti dalgıcın birinin 6-7 mt yakınından geçti birde böyle tekneciler var

Ayrıca açıklardan hızla gelen sahil güvenlik balık tutan 10-15 teknenin içinden bir tekneyi öptü galiba öpülen teknenin morali bozulduki 10 dkk sonra tası tarağı toplayıp kıyıya döndü
zıpkıncı tekneciden tekneci dalğıçtan,kıyı oltacısı tekneden tekneci kıyı oltacısından herzaman rahatsızdır hepsinin birbirine saygısı olacak dalgıçların takıldığı sitede gezdim bugün dalgıçlar yazmış ereglide dalmak çok zor teneler üstümüzden geçiyor diye bende girdim yazdım iyide dalgıçlar şamandıra takmazsa ve gelip tam levrek suyuma çapa atarsa ben ne yapayım siz benden ben sizden rahatsız olmamamız için çapanızı feneri yanına atın ve şamandıra takın diye.
kıyıdan olta atan nereye olta atacak önüne tekneci açıktan geçsin kardeşim ben limanda balık tutarken gördün harun onların rahatsız olmaması için balığı gördüğümüz halde 3-5 yemlik için bile adamların önüne dşmemeye gayret gösterdim.
herşeyden önce herkes birbirine saygılı olacak.
Bul
Acaba gırgırların şikayetçi olduğu birşey varmı vardırda bu sayılanlar değildir bir gırgır işini bozan sandal tekne oldummu aldırmadan sandalla beraber çevirebiliyor

Denize saygı çevreye ve insanlara saygı gerçekten güzel ve önemli birşey herkez kendini karısındakinin yerine koyup öyle düşünmeli
Bul
Konu konuyu açıyor,bu kıyıya yakın atılan ağlara ne demeli.
Bornova - izmir
Bul
bütün görüşleriniz çok güzel hepsine katılıyorum bunlardan başkada bi sorun voliciler tam çinekop tutmaya başlıyoruz adamlar hemen bizi görüyorlar balığıda önümüze toplamışız hemen ağla çeviriyorlar sonra gelde küfür etme ama böylede olmuyor bi olay çıkacak ama hadi hayırlısı onlarda haklı ekmek parası demiyorum çünkü biz onlardan önce gelmişiz balık tutma hakkı bizim 3 kuruş vergi veriyoruz diye denizinde sahibi olamazsınız heralde adamlar kuma kadar ağ atıyorlar yaprak, çinekop demeden balığı topluyorlar biz ler hiç olmazsa yaprakları ufak diye salıyoruz daha bilinçli düşünüyoruz kendi kuyularını kazıyorlar ama hadi hayırlısı voliciler şu sıralar gırgırlardan daha sorun gerçi gırgırlarda yasak ama volicilikte belli bi kulaçtan aşağıya atmaması gerekmezmi sizce 3 kuruş vergi veriyorsunuz diye bitirin denizi bakalım......
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Denizlerimizi kendi özel havuzları gibi gören anlayış hepimizin canını sıkmakta. Benimde en korktuğum konulardan biridir işaretsiz dalış yapanlar
Bul
en kötüsüde bunlara karşı bişey yapılamaması elimizin kolumuzun bağlanması.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi