Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
irfan 35
Değerli kardeşim,meslektaşım,hemşom,harbi orjinal tatar İrfan aramıza hoşgeldin.Rose
Bornova - izmir
Bul
irfan bey hoş geldiniz hoş bir yere geldinizRoseAlkis

hadi esesliler muhabbete, katılıma devammmmmmmmmmmmmmm..eskişehirli macur yokmuuuuuuuuuu aloooooooooooooooHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ben yine kimseyi göremiyorum
Bul
irfan aramıza koşkeldin .AlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ben yine kimseyi göremiyorum

Harunum arap hüsoyu gör İrfanı görme yeterki ısınsın,sitemize renk katacağından eminim.Saygılarımla.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Harunum arap hüsoyu gör İrfanı görme yeterki ısınsın,sitemize renk katacağından eminim.Saygılarımla.
Abi ben ikisinide göreyim Smile
Hayır mesajı falanmı varda hoş geldin diyorsunuz varsada ben göremedim o yüzden diyorum Neyse bekliyoruz İrfan arkadaşımızıda renk katacağını söylüyorsunuz Doğrudur ozaman
Bul
hoşgeldiniz iyi paylaşımlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
abi (orhan abi) sayende bende bu siteye hızlı bi giriş yaptım. Bana hoşgeldin diyenlere teşekkürler Alkis herkese selam ve saygılar ben tabiki iyi bir balıkçıyım karadeniz hariç bütün denizlerde avlandım en iyiside iskenderun körfezinden 120 mt lik ağla yaptığım avdı o yörenin tabiriyle çatalkuyruklar 1-2 kiloluk akyalardan 8-10 cıvarı tuttuk en son orhan abiyle çıktık onlarıda dün rakıyla götürdüm sağol orhan abi buz akülerini ayarladım önümüz malum yaz lazım olacak
Bul
Aramıza hoşgeldiniz İrfan Bey.37/2 sirküleri çerçevesinde paylaşımlarınızı bekleriz.Böyle büyük bir dost camiasında bulunmaktan memnun kalacaksınız düşüncesindeyim.Doğru yerdesiniz..
Rastgele,iyi paylaşımlar..
Bul
irfan35 yazdı:abi (orhan abi) sayende bende bu siteye hızlı bi giriş yaptım. Bana hoşgeldin diyenlere teşekkürler Alkis herkese selam ve saygılar ben tabiki iyi bir balıkçıyım karadeniz hariç bütün denizlerde avlandım en iyiside iskenderun körfezinden 120 mt lik ağla yaptığım avdı o yörenin tabiriyle çatalkuyruklar 1-2 kiloluk akyalardan 8-10 cıvarı tuttuk en son orhan abiyle çıktık onlarıda dün rakıyla götürdüm sağol orhan abi buz akülerini ayarladım önümüz malum yaz lazım olacak
irfan bey aramıza hoşgeldiniz,orhan abinin dostu bizimde dostumuzdur yalnız uyarmadan geçemeyeceğim bizler amatör balıkçı gurubuyuz 37/2 sirkülere göre hareket etmek mecburiyetindeyiz sizinde 37/2 sirkülere uygun av raporlarınızı ve paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz.
rastgele.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi