Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jr eskişehir organizasyon
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisvalla helal size yakışır tatar Seerf söylenecek tek söz afiyet olsun Seerforadaki herkese selamlar ve saygılar.Gulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
araphüso26 yazdı:gerçekten güzel oldu bizim eskişehirden arkadaşlarlada buluştuk ii muhabbet oldu.tatarın elindeki kefal

niyazi avatara eses imin resminide koymuşsun süper duruo teşekkürlerr

Erden ağabey kuru denizde, nehir de bulur çıkarır balığı,,,

Hüsetin saç kavurma'mı yaptın yoksa,,
Dumanı tütüyor,

Avatara koyacağız tabii, tüm eses'li arkadaşları kutluyorum,,,

Hafta sonu haberlerinde seyrettik ;
istanbullular " kene" paranoyası yaşamışlar,
sizin oralarda durum nasıl,
aman dikkat mı diyelim yoksa şu mangalcılardan bıktık diyenlerin abartmasımı tam karar vermiş değilim,
3 adet resimde ben koyayım fazlası daha sonra

1. resim sarı kadirlerin bahçe çay keyfi Seerf
2. resim uysal hamamı (tatarı kirli yollayacak deildik)Siyirdim
3. resim erdeni teyzesinin oğluna teslim ediyoruz..Snifsinf
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hafta sonu bende çok yoğundum.yoksa niyetim cumartesi günü gruba katılmaktı.ama çok güzel olmuş.raporları göremedim.erden abide 1 tane balık gördüm. daha ne olsun.siftah olmuş.eminim ki memnun etmişsinizdir.
herkese bol selam ediyorum.buluşmak üzere.rastgele
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SeerfAlkisSeerfAlkisSeerfAlkisSeerfAlkis
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
ilerya yazdı:Erden ağabey kuru denizde, nehir de bulur çıkarır balığı,,,

Hüsetin saç kavurma'mı yaptın yoksa,,
Dumanı tütüyor,

Avatara koyacağız tabii, tüm eses'li arkadaşları kutluyorum,,,

Hafta sonu haberlerinde seyrettik ;
istanbullular " kene" paranoyası yaşamışlar,
sizin oralarda durum nasıl,
aman dikkat mı diyelim yoksa şu mangalcılardan bıktık diyenlerin abartmasımı tam karar vermiş değilim,

niyazi onlar boş haberler,kene yoktu hiç görmedikte,biraz sivri vardı onlarıda devamlı yanan ateşimiz uzak tuttu gelenlerde sadece arabı yediler
BoboSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
SerenaY66 yazdı:hafta sonu bende çok yoğundum.yoksa niyetim cumartesi günü gruba katılmaktı.ama çok güzel olmuş.raporları göremedim.erden abide 1 tane balık gördüm. daha ne olsun.siftah olmuş.eminim ki memnun etmişsinizdir.
herkese bol selam ediyorum.buluşmak üzere.rastgele

ilker senide çok bekledik ,bi sürpriz yapar diye .arap umutluydu yani adreside tam vermiş sana.kısmet bi dahakine buluşuruz.Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
erden abi sana helal olsun gezmediğin balık tutmadığın yer kalmayacak galiba anlaşılan leyleği havada gördün.bide emekli olunca artık asya ülkelerini bile gezersin.
hüseyin abi ahmet abi sizlerede helal lolsun erden abiyi çok güzel konuk etmişiniz sizin gibi dostlar ALLAH herkezin başına versin erden abiyi gezdirmişiniz balık tutturmuşunuz yemek yedirmişiniz daha da olmadı hamama bile sokmuşunuz size daha ne denir helal olsun demek bile az süpersiniz saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
yani 32 kısım tekmili birden derler ya aynen öyle Allah içinize sindirsin çok keyifli olmuş
Bul
doktor yazdı:erden abi sana helal olsun gezmediğin balık tutmadığın yer kalmayacak galiba anlaşılan leyleği havada gördün.bide emekli olunca artık asya ülkelerini bile gezersin.
hüseyin abi ahmet abi sizlerede helal lolsun erden abiyi çok güzel konuk etmişiniz sizin gibi dostlar ALLAH herkezin başına versin erden abiyi gezdirmişiniz balık tutturmuşunuz yemek yedirmişiniz daha da olmadı hamama bile sokmuşunuz size daha ne denir helal olsun demek bile az süpersiniz saygılar.

Doktor imkan olsada herkesi oraya davet edip ağırlayabilsek, çok teşekkür ederim saolun üstümüze düşeni yaptık..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyon Bölgesi seabasshunter 32 6,671 22-04-2011, 08:48
Son Yorum: araphüso26
  GR Team ile mini organizasyon Dr.Güner 35 5,285 11-06-2010, 13:38
Son Yorum: dincobey
  14-15-16 ağustos eskişehir araphüso26 75 8,244 03-09-2009, 11:28
Son Yorum: araphüso26
  16 ağustos eskişehir graybeard 31 4,303 19-08-2009, 12:00
Son Yorum: cranium
  Kalkan organizasyon; murki 50 7,105 15-10-2008, 23:55
Son Yorum: istavritci