Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hi5 (resim, video ve arkadaş ekleme)
Arkadaşlar şahsıma ait msn ye yeğenim hi5 resim, video ve arkadaş ekleme diye bir şey göndermiş bende msn. de kayıtlı 5 arkadaşı işaretlerken yanlışlıkla bu beş arkadaşın dışındakilerini işaretleyerek hi5 üyeliğine davet ettim. Açıkçası bunun ne olduğunu tam olarak bilmediğim gibi gönderdiğim kişiler arasında sitede mevcut üyelerimizden arkadaşlarda var. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. ayrıca buraya resim ve video depolama şansımız mevcutmu. Sizlerden yardım bekliyorum. Hata yaptıysam şimdiden özür dilerim. umarım msn.lerinize gereksiz arkadaş katılmasına neden olmam.
Bul
murat benim üyeliğim var orayada gavurca yazdığından pek anlamıyom ama çok geniş kapsamlı ve kolaylıkları var.sadece arkadaş uluslar arası çevre yapıyoz.hı hı hı resim ve video yolluya biliyon slayt gösterisi yapabiliyon resimlerinden ,eğer gavurcan kuvvetliyse neler yapman gerektiğini söylüyo zaten.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:murat benim üyeliğim var orayada gavurca yazdığından pek anlamıyom ama çok geniş kapsamlı ve kolaylıkları var.sadece arkadaş uluslar arası çevre yapıyoz.hı hı hı resim ve video yolluya biliyon slayt gösterisi yapabiliyon resimlerinden ,eğer gavurcan kuvvetliyse neler yapman gerektiğini söylüyo zaten.
Usta sen gavurca anlıyormusun anlamıyormusun Siyirdim
Bul
murat hocam vallahi fazla hi5 olaylarına felan girip, uluslararası çalışayım deme bence, yengeden dayağı yersinSmile benden söylemesiSiyirdim, bu arada hi5 türkçe olarak yayın hayatına başladı!!!Nayirolamaz
Bul
truepast yazdı:murat hocam vallahi fazla hi5 olaylarına felan girip, uluslararası çalışayım deme bence, yengeden dayağı yersinSmile benden söylemesiSiyirdim, bu arada hi5 türkçe olarak yayın hayatına başladı!!!Nayirolamaz
yAW Hocam zaten bir sürü arkadaşlık teklifleri felan artık MSN. açmaz oldum. Bırak hatunu benim öyle arkadaşlıklara kafam çalışmaz. Benim iki aşkım var 1 ailem 2 balık. en iyisi her tarafı karıştırmamak herhalde.
Bul
bu tür sitelerden oldum olası nefret ederim.bir yerden kelek çıkarıyorlar.haberin olmadan msndeki arkadaş listene gereksiz mail atıyor.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Usta sen gavurca anlıyormusun anlamıyormusun Siyirdim

ondaki yabancı dil tatarca gavurcadan pek anladığını sanmıomSiyirdimGulumseHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
emeğine sağlık teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AnyPic Image Converter(Resim küçültme vb..) Lakerda 6 2,763 26-06-2012, 09:58