Yeni Zelandalı balıkçılar 495 kilogram ağırlığında mürekkep balığı yakaladı. İşte en büyük mürekkep balığı...
Yeni Zelandalı balıkçılar Antarktika'da dünyanın en büyük mürekkep balığını yakaladı. Balık 495 kilogram ağırlığında ve 8 metre uzunluğunda. Uzmanlar bu kadar büyük bir mürekkep balığının derin okyanuslarda yaşadığını belirtti.
Yeni Zelandalı balıkçılar şimdi dünyanın en büyük mürekkep balığını görücüye çıkarmak için harıl harıl çalışıyor. Balık bozulmasın diye ilaçlandıktan sonra bir akvaryum içinde halka gösterilecek. 30.04.2008
abi bune böyle yav denizlerde neler var öyle ama ben eminim daha bizim keşfetmediğimiz ne canlı türleri vardır okyanuslarda ve özellike antartika ve kutuplarda
bu arada denizde onunla karşılqaşmak gerçekten sitemezdim karşıdan daha güzel duruyor
boranmursel yazdı:abi bune böyle yav denizlerde neler var öyle ama ben eminim daha bizim keşfetmediğimiz ne canlı türleri vardır okyanuslarda ve özellike antartika ve kutuplarda
bu arada denizde onunla karşılqaşmak gerçekten sitemezdim karşıdan daha güzel duruyor
bunlar en güzel masada kalamar şeklinde olunca güzel duruyor mürsel
bunla ilgili başka bir haber okumuştum, güya bu azman daha önceden yakalanıp buzlanmış, geçenlerde bilim adamları çözdürmüşler mahlukatı incelemek için, gözü çok büyükmüş hatırladığıma göre 27 cm civarı göz çevresi vardı, tabi bu kadar azman ancak çok derinde yaşar.