Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmir tekne organizasyonu hakkında
arkadaşlar izmir tekne organizasyonu için ercan abiden rica ettik site adına ne gerekiyorsa sen ilgilen dedik saolsun bizi kırmadı bence elinden gelenin fazlasını bile yaptı.
ben istanbul için tekne fiatı sormuştum tekne için günlük kaç kişi olursa olsun 1500 ytl alırım demişlerdi daha sonra 3 saatliğine 900 ytl lik de buldum ercan abi hatırını kırmayıp saolsunlar tekne sahipleri günlük 400 ytl ye indirimli fiat vermişler bu ücret organizasyona katılacak arkadaşlar arasında o gün paylaşılacaktır.
ercan abi ve murat emekleriizden dolayı teşekkürler.inşallah harika bir organizasyon olacak ve bunun istanbul ayağınıda yapacağız.istanbuldada tekne ile çıkıp boğazda balık tutmak yemek yemek hatta ailelerle kaynaşmak harika olacaktır.
saygılarımla.
Bul
400 tl walla mazotamı saysan kaptanın miçonun yövmiyesinemi saysan hiç walla sembolik bir rakkam 20 kişi olsa 20 tl eder ki kişi sayısı çoğaldıkçada kişi başı rakkam düşer Bobo walla arabalı vapurla yalovaya geçmek 35 tl idi zam gelmediyse
Bul
Evet arkadaşlar Nihat ve Harun'un söylediklerine ne ilave etsem az. Her şeyden önce bizler amatörleriz ve bizi bu satırlarla buluşturan bu forumun üyeleriyiz. Ne kadar güzel ki bu karşılıklı tanışmalarla yeni dostluklara ve güzelliklere yol açacak hatta tüm foruma örnek olacak bir güne imza atacağız. Lütfen olaya böyle bakın bu sadece basitten bir av gezisi değil aynı zamanda bir eğlence, bir keyif, bir tanışma ve kaynaşmanın ilk adımı oolacaktır.Yaşanacaklar yaşamımızda bir anı olarak yerini alacak ve buradan paylaşılacak. Dediğim gibi örnek olup konuşulacak bir duruma imza atıcağız. Hep birlikte yaşamdan çalınan bir gün. Tek atladığımız o günün anneler günü olmasıdır. Bu nedenle tüm annelerimizin ellerini şimdiden öpüyoruz. Keşke benim de annem hayatta olsaydı da ondan ellerini öperek izin alabilseydim
Bul
sağol nihat abi teşekkür ederiz desteğiniz için eminmki imkan olsa bütün üyelrimiz katılır 5-6 büyük tekne çıkarız yollara. ercan abi sağolsun her konuda yardımcı oldu güzel bir organizasyon için her koşulu zorladı. bende nacizane yardım etmeye çalıştım. katılacak herkesinde aynı özveriyi göstermesi gerek artık kalabalık olalım tanışalım muhabbet edelim. ben ercan abiyi buldum artık sırtıya gidiyomusun diye ararım devamlı Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
oh oh oh ne ala şimdiden ayaklarım izmire doğru gitmeye başladı. bende teşekkürlerimi canlı canlı sunacağım.hazırlıklarım tamam.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ercan abi,murat arkadaşım emekleriniz için çok teşekürler...gönül sizlerle birlikte organizasyona gitmeyi ister,tanışmak muhabbet etmek,birlikte av yapmak,allah ne verdiyse yemekleri paylaşmak,ama iş,güç ekmek parası davası işte...inşallah başka organizasyonlarda buluşmak dileği ile..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
arkadaşlar her şey çok güzel oluyor.ama seyretmekle kalıyorum.Hafta sonum genelde boş oluyor.ama ankaradan çıkamıyorum.gerçekten bana uzak bir yer.Kısmetse şöyle yakın bir yerlerde buluşuruz elbet.ercan abiye bu işe giriştiği için de teşekkür ediyorum.AlkisAlkis
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
nihat tam destek valla güzel olur.yürü be seni kim tutar.
Bul
Selam arkadaşlar... Düzenlenmiş bu organizasyona katılmak isterim. Ne apmam gerekiyor bana bilgi verirseniz sevinirim.
Bul
Arkadaşlar Anneler gününe denk gelmeseydi mutlaka beraber olmak isterdim.
biricik annelerimizi bu gün yalnız bırakamayacağım için sizlerle birlikte olamayacağım için üzgünüm.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,678 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  Tekne turları için gerekli belge. LeVrEkCi 15 2,317 31-12-2014, 11:33
Son Yorum: bucalıfikret
  arabım izmir'de bucalıfikret 18 2,260 28-06-2012, 08:24
Son Yorum: yycolak
  diğer forumlar hakkında LeVrEkCi 95 9,769 27-06-2012, 15:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  logo çalışmaları ve seçimleri hakkında LeVrEkCi 7 1,607 17-04-2012, 10:22