Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
msn partisi
oktay helal olsun yaptım süper teşekkürler hic olmassa artık mesajlarımı okuyanlar alanyanın sıcaklığınıda öğrenmiş olucaklar iyi günler dilerim
bu msn fikri çok güzel.herkes birbiriyle birebir merhabalaşabilir.benim bu konuda daha evvelden aklımda olan camfrog vardı.kendimize ordan amatör balıkçı adında kanal açabiliriz.oktay bi incele istersen,yarın bu konuyuda tartışırız,
arkadaşlar allaha emanet olun.
Bul
Ben o gün maalesef yokum günüm yollarda geçecek.

camfrog iyi fikir fakat zahmetli bir iş Msn daha uygun bence.
Bul
7/11/2006 salı günü saat öglen 12:00 akşam saat 22:00 saatlerinde 2 kez msn toplantısı yapılacaktır duymayanlara duyurulur girmek isteyenler msn adresleriniz buraya kısmından msnleri alabilir ve msn lerini ekleyebilirler tek adresten sayfa açılıp herkes oraya baglanacak tır.kimse bişey getirmesin ben site adına börekleri pastaları çayları kahveleri biraları rakıları mezeleri ayarladım herkese iyi muhabbetler bu mesajı yarına kadar ara ara duyuracagım
Bul
Smile Nihat abiyardım edilcek bişey olursa haber ver çekinme.Haydi sevgili dortlar PARTİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Bul
valla en büyük yardımı sen ogün organizasyonu yaparsan yaparsın ben işler dolayısıyla yogun anıma denk gelirse zor anlar yasayabilirim sen o saatlerde müsaitsen herkes senin üzerinden konuşur bende işten sıkışsam bile ara verebilirim eger müsaitsen uygunsa problem yoksa sen organize et yarın
Bul
hiç sorun değil abi ne demek.Bana böyle yüce ve gerçekten büyük bir görevi verdiğin için ellerinden öperim abi.Tamam benim için hiç sorun değil olamazda zaten.

SEVgili form üyeleri yarın yapılacak olan msn partisi tek msn adresi üzerinden misafir olarak herkesin tek bir msn adresinde toplanmasıyla gerçekleşecek.Bu msn adresi;
aivamurat@hotmail.com
Bul
Arkadaşlar yarın msn partisi varrrrrrr.herkes yukarıdaki msn adresini kaydetsin.
Bul
bide yarın için lütfen herkes buradaki kullandıgı adı yazsın msn e
Bul
Msne kayıt olmayanlar için konuşuyorum.Yarın büyükj bir msn partisi var.Tüm forum üyelerini bekliyoruzzzz.Kaydetmeniz gereken msn adresi ve diğer bilgiler yukarıda. teşekkürler herkese saygılar
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi