Anket tatlı sumu deniz suyu mu
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
tatlı su avcısıyım
21.80%
29 21.80%
deniz avcısıyım
48.87%
65 48.87%
her ikisinide yapıyorum
29.32%
39 29.32%
Toplam: 133 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı sumu deniz suyumu
cevaplarr lütfenn Smile
Bul
Tabii ki deniz hem çeşit bolluğu hem balık bolluğundan dolayı.Ama tatlı su kaideyi bozmaz herhalde yaz aylarında tatlı su fena olmuyor hani. saygılar
Bul
bu ankete katılımayışınızdan dolayı hepinizi hesefle kınıyorum konuları kimsenin okumadıgı buradan sanırım ortaya çıkıyor ne zamandır dikkatimi çekiyor kimse olmadıgı günlerin konularını okumuyor bile
oktay kamil abi ve aliço sizede lafım haberiniz olsun ilgi alaka saygı nerede ????
Bul
Levrekci yazdı:bu ankete katılımayışınızdan dolayı hepinizi hesefle kınıyorum konuları kimsenin okumadıgı buradan sanırım ortaya çıkıyor ne zamandır dikkatimi çekiyor kimse olmadıgı günlerin konularını okumuyor bile
oktay kamil abi ve aliço sizede lafım haberiniz olsun ilgi alaka saygı nerede ????

Nihat niye kızıyorsun ben oy verdim görmedin sanırım. 76

Bu ayın ortalarına doğru işler hafifliyecek o zaman bol bol katılımım olur hem merak etme ben forum'un noktasına kadar okuyorum. 72
Bul
Her ikiside güzel
Bul
Fisherman yazdı:
Levrekci yazdı:bu ankete katılımayışınızdan dolayı hepinizi hesefle kınıyorum konuları kimsenin okumadıgı buradan sanırım ortaya çıkıyor ne zamandır dikkatimi çekiyor kimse olmadıgı günlerin konularını okumuyor bile

Nihat niye kızıyorsun ben oy verdim görmedin sanırım. 76

Bu ayın ortalarına doğru işler hafifliyecek o zaman bol bol katılımım olur hem merak etme ben forum'un noktasına kadar okuyorum. 72

pardon yaww yorumsuz katılanlar olunca görmemişim Smile
Bul
senin kafan hala kıyak herhalde. bu sitede her konu her mesaj titizlikle okunur.oylanır değerlendirilir.
AZ İÇ AZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

sevgiler.
çorba yaptım kendime baktım kafayı toplıyamıyorum hata vermeye başladım kendime geliim biraz bide kahve üzerine açılırım bu hafta bilgisayarım sag oldugu sürece sabah 8 akşam 8 buradayım akşamda allah büyük çocuklardan kaptıgım sürece bilgisayarı sitedeyim her daim Smile
Bul
hadi pamuk eller cebe oy verin oyy yaww oktay bu konuyu neden başa sabitliyemiyorum anket gözükmüyor istatistik ler önemli
Bul
Deniz yakınmızda olduğundan denize atıyoruz oltamızı ama,tatlı suyuda denemek lazım. Büyük çekmece,küçük çekmece ve gaziosmanpaşa'nın arka tarafında bir baraj gölü varmış,ora lar sudak,kızılkanat,turna yapıyormuş.Özellikle baraj gölündeki turnalar soba borusu gibi diyor lar ama yazın akşamdan gidip kamp kurmalı,sabaha karşı da ava başlayıp balıkla kahvaltı yapmalı.Yanında da Buzlu çay! :0507:
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi