Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mırmır Hakkında
Arkadaşlar bir kaç seneye kadar ne mırmır görmüştüm nede tutmuştum. birgün kıyıdan zargana için takılırken bi abimzin değişik değişik balık aldığını gördüm.banada yaptık takımını bismillah attım kamışın boşluğunu almdan daha seri seri vuruşlar olmaya başladı kamışta çektim ve ilk mırmırımı tutmuş oldum. avuç büyüklüğünde olmasına rağmen çok güçlü çekiyordu ve en az lüfer çekmek kadar keyif verdi bana. o günden sonra peşine düştüm bu balığın.2-3 senedir de alıyorum güzel mırmırlar.günde 3-5 tutuyoruz o sırada istaviriti izmaritide geliyo baya keyifli geçiyo. geçen sene iğne olarak sazan iğnesi kullanmaya başladık daha iyi sonuç aldık. herkese tavsiye ederim
Bul
uğur ist da nerde tutuyon mırmırı yer va zaman verirmisin mekanda tabii
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
uğur kullandığın takımların yakalanan balıkların sazan iğnelerinin fotolarını eklersen hoş olur sevgilerimleRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hiç resmim yok fakat başladığımız zaman çekicem resmini fotğraf makinası aldımBig Grin.iğne olraka da çapraz sazan iğnesi fazla büyük olmasın ama
Bul
mekanda bizim b.çekmece-gürpınar beklerizBig Grin
Bul
mırmırın hastasıyım bembeyaz mis gibi çokta tutmuşluğum var ( bknz albüm Smile ) hele iri olursa tadından yenmez. kumluk yerlerde olur genelde, bizz burda kurtla avlıyoruz.normal iğne 5-6 numara. çekmeside gerçekten harika lüfer çekmedim ama mımırın çekişi güçlü ve kafa atarak gelir, sanki çipura gibi sağa sola savurur kendini güzel çekemedinmide kaçar gider anlamassın bile Smile bak şimdi nasılda canım çekti uğur alacağın olsun,, resimlerini koyda sevinelim bizde.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
valla abi yoklamaya başlıcam artık tuttuğum her balığın resmini paylaşıcam sizlerleSeerf
Bul
iyi olur kardeşim bak böyle haberler okuyunca kalbım çarpmaya başlıyor hemen gidesim geliyor ama bakıyorum mekan yok takım bilgisi yok stil tabi hayall kırıklığı ama neysekı yazmıssın sonradan bunlar cok önemli yaaa şu mırmıra kurt takılıyor başka yem yokmu:? niyemi çünkü kurt satan satıcılar ıyılerini hep kendine saklıyor bide suni yem olurmu hanı kurda bnezeyenlerden v.s en cok hangi mevsimde ve nerede bol olur
çok mu şey istedim eeeee olmuşken bıde bana tutun öyle getirin Smile)
hehehehehehe
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
abi biz teke-karides ile avlanıyoruz.
Bul
ugurcicekgs yazdı:mekanda bizim b.çekmece-gürpınar beklerizBig Grin
Desene benim bölgedesin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum