Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sabah pala'sı
[attachment=2017]merhaba arkadaşlar,duydumki bir kaç gündür hamsi, gümüş ve çaçayla balık alıyorlarmış...havanın çok bozuk olmasına rağmen kendi el yapımım olan kaşığımında bakımını geceden yaptıktan sonra sabah işten çıktığım gibi soluğu palmiyelerin önünde aldım...daha geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen bu ufaklığı aldım ve daha hiç beklemeden evin yolunu tuttum... darısı ve daha irileri sizlerin olsun...
Bul
Tebrikler, yanlız kafama takılan bişi var kartallı ;

Gelir gelmez hemen balığı almış ve hemen oradan uzaklaşmışsın. Acelen neydi be kardeşim biraz daha kalıp yakalasaydınya.:0507:
Bul
süper yaa
maşallah abi ama biraz daha bekleseydin keşke.olsun yinede süper av olmuş tebrikler.biz daha onuda yapamadık.kaşık rengi nedir acaba
Bul
arkadaşlar neden hemen kaçtığımı söyleyim hava çok sertti,hafiften yağmur başlamıştı ve üzerimde yağmurluk filan yoktu...ayrıca gece vardiyasında çalışıyordum...zaten ava giderken kendime bir süre biçmiştim (yarım saat takılır giderim demiştim)...yorgundum vede hazırlıksızdım anlayacağınız...yinede kısmette bu varmış...darısı başınıza...bu arada murat kaşık bildiğimiz yemek kaşığının sapı delikler deldim ve bir çarpma iliştirdim...mayıs ayında lüfer için yapmıştım...gümüş balığına çok benziyor vede albastarın piyasasındaki kaşıkların çoğundan daha iyi iş yapıyor...deneyin görün...neyse bir ara otoparka gidince size resmini koyarım daha iyi aydınlanırsınız....görüşmek üzere
Bul
tebrikler kartallı.bu ara havalar sert ama sanırım pzar biraz izin vereck bakalım görecegiz yarın
Bul
kartallı bilgi paylaşımın için teşekkürler.Ama abi hiç boyamadınmı onu sen.Bide kalite önemlimi abi jumbo falan alalımmıSmile
saygılar abicim
Bul
[attachment=2021]arkadaşlar kafanızın  karışmaması ve görsellik açısından kaşığımın resmini ekliyorum...yapımı çok basit...kolay gelsin saygılarımla....
Bul
Levrekci yazdı:tebrikler kartallı.bu ara havalar sert ama sanırım pzar biraz izin vereck bakalım görecegiz yarın

inşallah abicim güzel balıklar alırsınız...Allah kaza bela vermesin hayırlı avlar...saygılarımla
Bul
sana helal olsun nemutlu sana kendi yaptığın takımla balık tuttuğun için.
Bul
tebrikler...hava gerçekten çok sert bir kaç gündür..yağmurlukta olsa fazla durmak mümkün değil..ama balık olursa iş değişir...balık hareket yapar ısınırsın...yoksa donarsın..hafta başı hava biraZ ISINACAKMIŞ...inşallah balık yaparda balık tutarız..kaçgündür iş ve hava yüzünden balıkçılık yapamıyorum...sıkıllldımmm amaaa...saygılar sevgiler...rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Sabah Suyu Lüfer'e Niyet İstavrite kısmet 23-02-2014 Vurkacoglu 31 3,712 03-04-2014, 22:41
Son Yorum: fish or die
  Sabah 05:00' da Turanköy' de karagöz avlayanlar Promete 31 6,456 16-07-2008, 23:50
Son Yorum: ilerya
  bu sabah mırmır avı doktor 15 6,868 25-09-2007, 20:56
Son Yorum: Lakerda
  16/10/2006 sabah sabah kartallı 11 2,572 17-10-2006, 14:24
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi