Yorumları: 240
Konuları: 35
[attachment=2017]merhaba arkadaşlar,duydumki bir kaç gündür hamsi, gümüş ve çaçayla balık alıyorlarmış...havanın çok bozuk olmasına rağmen kendi el yapımım olan kaşığımında bakımını geceden yaptıktan sonra sabah işten çıktığım gibi soluğu palmiyelerin önünde aldım...daha geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen bu ufaklığı aldım ve daha hiç beklemeden evin yolunu tuttum... darısı ve daha irileri sizlerin olsun...
Yorumları: 239
Konuları: 58
Tebrikler, yanlız kafama takılan bişi var kartallı ;
Gelir gelmez hemen balığı almış ve hemen oradan uzaklaşmışsın. Acelen neydi be kardeşim biraz daha kalıp yakalasaydınya.:0507:
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
süper yaa
maşallah abi ama biraz daha bekleseydin keşke.olsun yinede süper av olmuş tebrikler.biz daha onuda yapamadık.kaşık rengi nedir acaba
arkadaşlar neden hemen kaçtığımı söyleyim hava çok sertti,hafiften yağmur başlamıştı ve üzerimde yağmurluk filan yoktu...ayrıca gece vardiyasında çalışıyordum...zaten ava giderken kendime bir süre biçmiştim (yarım saat takılır giderim demiştim)...yorgundum vede hazırlıksızdım anlayacağınız...yinede kısmette bu varmış...darısı başınıza...bu arada murat kaşık bildiğimiz yemek kaşığının sapı delikler deldim ve bir çarpma iliştirdim...mayıs ayında lüfer için yapmıştım...gümüş balığına çok benziyor vede albastarın piyasasındaki kaşıkların çoğundan daha iyi iş yapıyor...deneyin görün...neyse bir ara otoparka gidince size resmini koyarım daha iyi aydınlanırsınız....görüşmek üzere
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tebrikler kartallı.bu ara havalar sert ama sanırım pzar biraz izin vereck bakalım görecegiz yarın
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
kartallı bilgi paylaşımın için teşekkürler.Ama abi hiç boyamadınmı onu sen.Bide kalite önemlimi abi jumbo falan alalımmı
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
saygılar abicim
[attachment=2021]arkadaşlar kafanızın karışmaması ve görsellik açısından kaşığımın resmini ekliyorum...yapımı çok basit...kolay gelsin saygılarımla....
Levrekci yazdı:tebrikler kartallı.bu ara havalar sert ama sanırım pzar biraz izin vereck bakalım görecegiz yarın
inşallah abicim güzel balıklar alırsınız...Allah kaza bela vermesin hayırlı avlar...saygılarımla
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
sana helal olsun nemutlu sana kendi yaptığın takımla balık tuttuğun için.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
tebrikler...hava gerçekten çok sert bir kaç gündür..yağmurlukta olsa fazla durmak mümkün değil..ama balık olursa iş değişir...balık hareket yapar ısınırsın...yoksa donarsın..hafta başı hava biraZ ISINACAKMIŞ...inşallah balık yaparda balık tutarız..kaçgündür iş ve hava yüzünden balıkçılık yapamıyorum...sıkıllldımmm amaaa...saygılar sevgiler...rastgele...