Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nihat abinin eski teknesinin yeni sahibi
öncelikle herkese selamlar.balık hastalığımız yüzünden sonunda teknede aldık.oda nihat abinin sattığı tekneye nasip oldu.sağolsun bize çok yardımları oldu.siteyede onun tavsiyesi ile üye oldum.bizler arkadaşlarla tekne avcılığında acamiyiz.onun için siz dostların çok başını ağrıtacağım sorularımla.özellikle nihat abi tekneyi satarak bizten kurtulduğunu zannetme o senin meralarda banada av yapmayı öğretirsin umarım.bir kaç haftadır yazlığına gelmeni bekliyordum ama balık olmadığı için gelmediğini söyledin son konuşmamızda.özellikle levrek avında iyi bir öğrencin olmaya talibim.hayırlı ve bol avlar dileğiyle .
Bul
hoşgeldiniz.güzel paylaşımlar dilerim.tekneniz hayırlı avlara nasip olsun. hertürlü konuda yardımcı olmaya hazırız. rastgele
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
tevfik aramıza hoş geldin ,teknende hayırlı uğurlu olsun bol ve bereketli avlarda kullanman dileğiyle gerçi tekne alışık balık tutmaya sen acemilik çekmezsin
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Aramıza hoşgeldiniz Tevfik Bey.Tekneniz hayırlı olsun, forumumuzda biraz araştırma yaparsanız Nihat ve diğer arkadaşların levrek konusundaki güzel paylaşımlarını bulacaksınız.Ayrıca sorularınız için arkadaşlarımızdan mutlaka bilgi paylaşırsınız..
Bul
yalova tatar yazdı:tevfik aramıza hoş geldin ,teknende hayırlı uğurlu olsun bol ve bereketli avlarda kullanman dileğiyle gerçi tekne alışık balık tutmaya sen acemilik çekmezsin

teşekkürler.yanlız tekne acemi ,nedenide nihat abi hiç kullanmamış olması.biz aldığımızda daha suya inmemişti.
Bul
tevfik hoşgeldin aramıza tekneyle yaptığın güzel avları bekliyoruz senden.. tekneciler çok aramızda zorluk çekmessin.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Tevfik aramıza hoşgeldin,teknenide kazasız belasız iyi günlerde kullan.Nihatında oralara gelmesine bildiğim kadarıyla az kaldı artık levrek avlarınızı bizlerle paylaşırsınız.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
tevfik aramıza hoşgeldin burada olmandan memnun oldum tekne hayırlı olsun daha hiç binemedim ama en azından orayalevrek için gelmişti inşallah tutarsında.
ereğliden ilk levrek avı haberini bugün aldım,kardeşim ve babam oradaydı aradılar limanda tekiri yem yapıp levrek tutmaya başlamışlar dolayısıylada artık başlıyorum kısmetse balık tutmaya.
haftaya çalışıyorum sonraki hafta sonu bismillah deriz inşallah.
burada olduğun sürece otomatikman hertürlü balık avını öğrenirsin oradaki mera iyidir her türlü balık vardır.çorludan gelip yeniçiftlikte teknesi olan eşref abide var buradaki kullanıcı adı eşref sürek onunlada tanışırsın inşallah.
kolay gelsin rastgele.
Bul
sağol abi.tutarız inşallah.sizin gibi ustalardan öğreneceğiz artık .hayırlısı olsun inşallah.sen şimdi bana şunu söyle levrek için canlı yem diyorsun izmarit, kaya balığı vb. iyide abi ben bu canlı yemide tutmasını bilmiyorum.ereğlide bununda merası varsa ,yerini ve nasıl olacağını, sana zahmet anlatırsan iyi olacak.saygılar
Bul
tefik ereğlide fenerin etrafı izmarit ispari için tam yeridir fakat kayaları öğrenmen lazım orada denk geldiğimiz birgün beraber çıkarız bi dolaştırırım sana oraları daha iyi olur o zaman
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni üye okan6parmak 14 2,315 25-02-2015, 19:49
Son Yorum: mudanya
  İzmir Yeni Foça' dan selamlar armağan poyraz 15 2,655 26-09-2014, 11:12
Son Yorum: orhanekmekci
  yeni üyeden selamlar :) classone 15 3,013 18-06-2013, 22:09
Son Yorum: Albatros-gr
  yeni üye Bigracer Bigracer 36 2,907 30-03-2013, 01:00
Son Yorum: Bigracer
  yeni gelen arkadaslar ve eski abiler ve kardesler geri döndüm SpinAvcısı 22 3,139 11-02-2013, 16:47
Son Yorum: SpinAvcısı
  yeni üye oldum amatör balıkçı 22 3,459 13-11-2012, 17:37
Son Yorum: bucalı Murat
  sessizkuşçu yeni üye sessizkuşçu 22 2,781 11-10-2012, 12:34
Son Yorum: orhanekmekci
  naikon35 yeni üye naikon35 17 2,061 13-06-2012, 14:04
Son Yorum: naikon35
  Yeni Geldim AmatörBalıkcı19 40 4,092 02-06-2012, 20:46
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  Manisa team yeni üyelik ramazancoban 31 3,334 15-03-2012, 08:58
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: