Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erkeklerİn Kadinlardan Rİcasidir.
nihat hocam bizim burda bir laf var gerçi orası burası yok burası TÜRKİYE heryerde vardır karısından korkmayan taş olur derler bence herkez biraz karısından çekinir zaten öyle olmasa biz erkekler hiç çekilmez yazdıklarının hapsi doğru
Bul
HappyHappy çok güldüm bu yazdıklarını belleğe aldım akşam okutacam sonrada seni aratacam nihat hanımlar bi konuşsunlar kendi aralarında kim neymiş öğreniriz tabi bu arada sen abi gel de ben o akşam istanbuldayım ya sen ha nihat hala bir ayar çekemedin zavallım üzülüyorum sana yengemi bir kızdır bak o zaman görürsün baş ağrısı tutacak yandın o zaman hemide marmara çırası gibi Siyirdim akşama telofon bekle sen görürsün o zaman bu yazdıklarını açıklarsın yengeme bi zahmet Hehe bu akşam çok gülecem ben çok şididen karnım ağrımaya başladı nedense ha ha ha hi hi hi ho ho ho
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
araphüso26 yazdı:ne şakası ahmet sıyırma... şakaymış yani yengeden korkmazmışHadiordan

Aman hemşolarım mayıs onbirine kadar reislerin bir sözünü iki etmeyin.Hehe
Bornova - izmir
Bul
orhan abi bir sözü iki edermiyim kafayımı yedim heheheheheh

KAMİL ABİiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Smile nihat beni kamil abiden sor demiş annat şu sırım gibi delikanlıyıda bizde örnek alalım heheheheRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ismi yanlış yazmış o ali.. demek istadi herhalde
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:HappyHappy çok güldüm bu yazdıklarını belleğe aldım akşam okutacam sonrada seni aratacam nihat hanımlar bi konuşsunlar kendi aralarında kim neymiş öğreniriz tabi bu arada sen abi gel de ben o akşam istanbuldayım ya sen ha nihat hala bir ayar çekemedin zavallım üzülüyorum sana yengemi bir kızdır bak o zaman görürsün baş ağrısı tutacak yandın o zaman hemide marmara çırası gibi Siyirdim akşama telofon bekle sen görürsün o zaman bu yazdıklarını açıklarsın yengeme bi zahmet Hehe bu akşam çok gülecem ben çok şididen karnım ağrımaya başladı nedense ha ha ha hi hi hi ho ho ho
bak sende faullü oynamaya başladın zamanında birilerinin oynadığı gibi Happy
yaww yarım saat olmadı harunla konuştum doğru zamanı bekliyorum dedim 1 tek lüfer yada levrek tutulsun ayarlıyorum dedim yoksa yosun istiyorsan hemen gel gidelim Happy
bu arada o yazılanlar alıntıdır benim şahsi düşüncelerimle uzaktan yakından alakası yoktur tek bir maddesi doğru erkeklerin 3 çiftten fazla ayakkabısı olamaz ne haddiimizeBobo
Bul
HappyAlkisne deyim şimdi allada seni güldürsün korkağım benim hemen ofsayıda düştün bak kim kötü merak ediyorum aman abi kadınla latife dahi olmaz sen bir şeyi düşünene kadar o dokuz şeyi kafasından geçirir
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ismi yanlış yazmış o ali.. demek istadi herhalde

özür dilerim kamil emmiMahcup.............. ALİİİİİİİİİİİİİİ ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Happynihat bak hüso ali abiyi arıyor ne yaptın adama çabuk cevap ver Bobo kıyımcı seni Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ismi yanlış yazmış o ali.. demek istadi herhalde

yok kamil abi sen bana ittifak kuruyordun o zamanlardan kalma bi kötülüğüm vardı onu hatırlatıyım dedim hüseyine hehehe
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümmmm dü imzam o zamanlar Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi